Anasayfa /  Spor

Barcelona Galatasaray maçı canlı izle - Exxen canlı HD şifresiz izle 📺

Barcelona Galatasaray maçı canlı izle seçeneği, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu mücadelesi olan Barcelona Galatasaray maçı öncesi futbolseverler tarafından internet üzerinden yoğun şekilde araştırmaya başlandı. İşte Barcelona Galatasaray maçı canlı izle ve Exxen şifresiz HD canlı izle imkanı veren site ve kanallar ile tüm bilgiler.

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2022 18:55

Barcelona Galatasaray maçı canlı izle ve Exxen canlı HD şifresiz izle. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçı Barcelona Galatasaray maçı şimdiden araştırmaya başlandı. Peki Barcelona Galatasaray maçı nasıl canlı izlenir? İşte Canlı Barcelona Galatasaray maçı canlı izle ve Exxen canlı HD şifresiz izle.

Temsilcimiz Galatasaray, Camp Nou'da Barcelona ile karşı karşıya geliyor. 

Barcelona Galatasaray maçı canlı izle - TIKLA

Barcelona Galatasaray Maçı Muhtemel 11'ler

Barcelona muhtemel 11'i: Ter Stegen, Dest, Araujo, Pique, Alba, Pedri, Busquets, De Jong, Traore, Aubameyang, Torres

Galatasaray muhtemel 11'i: Pena, Boey, Marcao, Nelsson, van Aanholt, Berkan, Taylan, Feghouli, Cicaldau, Kerem, Mohamed 

Barcelona - Galatasaray arasında oynanacak ilk müsabaka Camp Nou'da 10 Mart Perşembe günü 23:00'te Exxen'de canlı yayınlanacak.

Barcelona'da 7 isim forma giyemeyecek

Barcelona'da Galatasaray maçında tam 7 isim forma şansı bulamayacak. Sarı kart cezalası Gavi'nin yanı sıra UEFA listesinde yer almayan Dani Alves ve Wague müsabakada oynayamacak. Sakatlıkları bulunan Umtiti, Balde, Sergio Roberto ve Fati de, Galatasaray mücadelesinde takımını yalnız bırakacak.

Barcelona ile 9'uncu randevu

Temsilcimiz Galatasaray, Avrupa kupalarında Barcelona ile 8 kez rakip oldu. Müsabakaların hepsi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanırken; Barcelona 5, Galatasaray 1 galibiyet elde etti. İki mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Galatasaray'ın 6 golüne, Barcelona toplamda 14 golle cevap verdi.  

Avrupa kupalarındaki 301'inci sınav

Galatasaray, Avrupa kupalarında şu ana kadar toplamda 300 mücadelede sahne aldı. Sarı-kırmızılılar 106 kez rakiplerine üstünlük kurdu. 80 müsabaka berabere biterken, Galatasaray 114 kez rakiplerine mağlup oldu.

Barcelona - Galatasaray maçı hakemi Benoit Bastien kimdir?

Benoît Bastien (d. 17 Nisan 1983), Fransız futbol hakemidir. Kariyerine 2009 yılında başlamıştır. Genellikle Ligue 1 karşılaşmalarında görevlendirilen Bastian, 2014 yılından itibaren uluslararası karşılaşmalarda da görevlendirilmektedir.  

Benoît Bastien doğum tarihi : 17 Nisan 1983

Benoît Bastien kaç yaşında : 38 yaşında

Benoît Bastien nereli : Fransa

Benoît Bastien mesleği ne : Hakem

Fransız hakem 20 Ekim 2016'da oynanan, Manchester United'ın Fenerbahçe'yi konuk ettiği UEFA Avrupa Ligi grup maçında da görev almıştır.

Benoît Bastien, 10 Mart Perşembe günü Barcelona-Galatasaray maçını yönetecek.

Barcelona Galatasaray maçı canlı izleme imkanı veren site ve kanallar

 

Yorumlar