Anasayfa /  Spor

Balıkesirspor Baltok’ta bayramlaşma

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok, Ali Hikmet Paşa tesislerinde yaptığı antrenman sonrası tesislerinde tenik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanları, Balıkesirspor Başkanı Remzi Boncuk ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı...

Abone ol
Abone ol 30 Ağustos 2017 16:27

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok, Ali Hikmet Paşa tesislerinde yaptığı antrenman sonrası tesislerinde tenik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanları, Balıkesirspor Başkanı Remzi Boncuk ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile bayramlaşma yaptılar.

Ligin 3. haftasında sahasında Altınordu ile karşılaşan ve müsabakayı Abdulkadir ve Kaptan Burak Çalık’ın attığı goller ile 2-1 yenerek tribünlere bayram sevinci yaşatan Balıkesirspor Baltok, Ligin 4.haftasında karşılaşacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına Ali Hikmet Paşa tesislerinde Teknik Direktör Can Cangök nezaretinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Isınma ile başlayan idman, koordinasyon çalışmasının ardından yarı alanda oynanan oyunlarla son buldu. Balıkesirspor Baltok, idmanın ardından bayramlaşarak izne ayrıldı. Bayramlaşma törenine Balıkesirspor Baltok kulüp Başkanı Remzi Bocuk ve yöneticiler, Teknik Direktör Can Cangök ve yardımcı antrenörler, futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı. Bayramlaşma sonrası futbolculara 3 Eylül Pazar gününe kadar izin verildi.

Yorumlar