Anasayfa /  Foto Galeri

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) geleneksel yaz gençlik kampı bu yıl Bolu’da gerçekleştiriliyor

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) geleneksel yaz gençlik kampı bu yıl Bolu’da gerçekleştiriliyor. Kamp Pazar günü BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) geleneksel yaz gençlik kampı bu yıl Bolu’da gerçekleştiriliyor - Sayfa 1

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) geleneksel yaz gençlik kampı bu yıl Bolu’da gerçekleştiriliyor

Kamp Pazar günü BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) geleneksel yaz gençlik kampı bu yıl Bolu’da gerçekleştiriliyor - Sayfa 2

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) geleneksel yaz gençlik kampı bu yıl Bolu’da gerçekleştiriliyor.

Bugün başlayan kamp, Pazar günü BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.

Türkiye’nin her yerinden binlerce katılımın olacağı belirtilen kamp süresince Türkiye’nin sorunları ve BTP programında yer alan çözümler üzerine oturumlar düzenlenecek.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da kamp boyunca BTP’nin tüm teşkilatlarıyla ayrı ayrı toplantılar düzenleyerek, hem teşkilat çalışmalarındaki son durum, hem de yerel seçim öncesi atılacak adımlar üzerine değerlendirmeler yapacak.

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) geleneksel yaz gençlik kampı bu yıl Bolu’da gerçekleştiriliyor - Sayfa 3

“BTP Gençlik Kampları yıllardan beri yapılıyor”

 

Kampın organizasyonuyla görevli olan BTP Genel Başkan Yardımcısı Zeki Garaçoğlu yaptığı açıklamada, “Bağımsız Türkiye Partisi Gençlik Kampları yıllardan beri yapılıyor Prof. Dr. Haydar Baş hocamızla birlikte. Haydar Baş hocamızın yolunda yeni bir kampla inşallah teşkilatımızla bir araya geleceğiz. Genel Başkanımızı ağırlayacağız, Türkiye genelinden gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarımız da gelecek. Teşkilatın değişik birimlerinde başkanlık yapan arkadaşlarımız buraya gelecek ve burada gençlerle buluşacak. Genel Başkanımızın Cuma günü gençlerle bir programı var.  Cumartesi bütün gün düzenlenecek programlarla Prof. Dr. Haydar Baş hocamızı anlatacak başkanlarımız” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) geleneksel yaz gençlik kampı bu yıl Bolu’da gerçekleştiriliyor - Sayfa 4

“Sorunlar bin ama çözüm bir”

 

“Ekonominin bozulduğu bu ortamda insan kimliğimiz de bozuluyor. Bu süreçte aileyi ayakta tutamazsanız, kurumları ayakta tutamazsınız, devleti ayakta tutamazsınız” diyen Garaçoğlu, “BTP, Prof. Dr. Haydar Baş Hocamız ve Genel Başkanımız Hüseyin Baş aslında bu bozulmuşluğu giderecek fikirlere sahip. Bu fikirleri Türkiye anladığı an bütün bu sorunlardan kurtulabiliriz. Genel Başkanımız, 'Sorunlar bin ama çözüm bir' diyor. Sorunlar büyük ama çözüm de basit. İnsanımızın bunu görmesi lazım. Aslında bu kamplar bunun için bir fırsat. Sistemin tıkandığı durumda artık bir çıkış yolu lazım, bir sinerji lazım, bir ayağa kalkış lazım. Evet çok büyük sorunlar var ama bu çok büyük sorunların çözümleri de BTP'nin elinde. Bu sorunları çözecek bir lider ve kadro ile burada biraraya geleceğiz” ifadelerini kullandı.