Anasayfa /  Foto Galeri

Azra'nın katili Mustafa Murat Ayhan'ın eski kız arkadaşının anlattıkları kan dondurdu

Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu vahşice katleden ve cinayetten sonra jiletle bedenine adını yazan Mustafa Murat Ayhan'ın eski kız arkadaşı konuştu. Ayhan'ın kendisini sürekli boğmaya çalıştığını belirten genç kız, "Jilet ile vücuduma ismini kazımaya çalışıyordu" dedi.

Azra'nın katili Mustafa Murat Ayhan'ın eski kız arkadaşının anlattıkları kan dondurdu - Sayfa 1

Antalya'da kaybolduktan 5 gün sonra cinayete kurban gittiği anlaşılan ve cesedi parçalanmış şekilde ormanda bulunan 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu, memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi.

Azra'nın katili Mustafa Murat Ayhan'ın eski kız arkadaşının anlattıkları kan dondurdu - Sayfa 2

CENAZENİN EKSİK KISMI TAMAMLANDI
28 Temmuz'da kaybolduktan sonra vahşice katledildiği ortaya çıkan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cenazesinin kayıp olan baş kısmı 100 kişilik ekibin 48 saatlik araması sonucu Seyir Terası ormanlık alanda bulundu. Cenazenin eksik kısmının tamamlanmasının ardından aile, Azra'nın cansız bedenini alarak Osmaniye'ye götürdü. Genç kızın cenazesi, Sofular Köyü Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Azra'nın katili Mustafa Murat Ayhan'ın eski kız arkadaşının anlattıkları kan dondurdu - Sayfa 3

TABUTUNA MEZUNİYET CÜBBESİ SERİLDİ
Üzerine dev Türk bayrağı örtülen tabuta, ablası Ezgi Tuğba Haytaoğlu, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi kardeşi için mezuniyet cübbesi serdi.

Azra'nın katili Mustafa Murat Ayhan'ın eski kız arkadaşının anlattıkları kan dondurdu - Sayfa 4

"DÜNYANIN EN GÜZEL ÇOCUĞUYDU"
Acılı baba Mustafa Haytaoğlu, "O dünyanın en heyecanlı, en hareketli, en güzel çocuğu idi. Melek oldu. Bundan sonra başka Azraların ölmemesi için mücadele edeceğim. Kızıma bu caniliği yapan katilin en ağır cezayı alması için çalışacağım" dedi.