Anasayfa /  Spor

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe yönetimine: Süper Kupa kararı formamıza hakarettir!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün sahaya çıkmayacağını belirttiği Süper Kupa maçıyla alakalı yazılı bir açıklama yaptı. Yıldırım açıklamada takımın finalde sahaya çıkıp maçı oynaması gerektiğini belirtti.

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2024 20:45

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe yönetimine: Süper Kupa kararı formamıza hakarettir!

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım yazılı bir açıklama yaparak Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkmayı ve bu maçı tamamlamamayı düşünen mevcut yönetime çağrıda bulundu.

'FUTBOL BATAKLIĞININ ORTASINDA TFF BULUNMAKTADIR'

Yıldırım, "Bu durum formamıza ve armamıza yapılmış bir hakaret olur" derken TFF'yi de eleştirerek "Futbol iklimi, büyük bir bataklık olup, bu bataklığın ortasında da bugüne kadar FETÖ temizliğinin yapılmadığı TFF bulunmaktadır" dedi.

'FETÖ, 3 TEMMUZ'UN İNTİKAMI PEŞİNDE'

Aziz Yıldırım ve Dava Arkadaşları imzalı açıklamada; "Türk Futbolunu içten içe sarmış olan FETÖ, Kulübümüzle yıllardır savaş halindedir. 3Temmuzda kaybettikleri savaşın intikamı peşinde koşmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım yaptığı yazılı açıklama şöyle;

TFF’nin, UEFA Konfederasyon Kupası maçımıza rağmen; Süper Kupa Final tarihini değiştirmemesi futbol federasyonlarının son yirmi yılda görmeye alıştığımız kulübümüze karşı olan kasıtlı tasarruflarının bir tezahürüdür. Futbol iklimi, büyük bir bataklık olup, bu bataklığın ortasında da bugüne kadar FETÖ temizliğinin yapılmadığı TFF bulunmaktadır. Türk Futbolunu içte içe sarmış olan FETÖ, Kulübümüzle yıllardır savaş halindedir. 3Temmuzda kaybettikleri savaşın intikamı peşinde koşmaktadır. Bunlarla mücadelede camiamız sarı-lacivert bir duvar örmüştür. 2 Nisan Olağanüstü Genel Kurulu da 3 Temmuz ruhunun sarsılmaz bir şekilde devam ettiğini dosta düşmana göstermiştir. Ancak yönetimimiz, büyük bir heyecanla dünyanın ve yurdun dört bir yanından Fenerbahçe’ye sahip çıkmak için gelen genel kurul üyelerimize ve onların düşüncelerine saygı göstermemiş, onları dinlememiş ve kendilerinin aldıkları kararları alkışlatma fonksiyonu dışında genel kurul üyelerimiz yok sayılmıştır. Tüm Fenerbahçe derneklerinden ve oluşumlarından beklentim, ayağa kalkıp, Erol Bilecik’in ekranlarda gülerek açıkladığı mücadelemizin ciddiyeti ile bağdaşmayan karara karşı tepki koymaları, ses çıkarmalarıdır.

 

Yorumlar