Anasayfa /  Medya /  Dizi

Aziz Dizisi ne zaman? Hangi kanalda ve saat kaçta başlıyor?

Aziz Dizisi Hangi Gün? Hangi kanalda? Aziz Saat Kaçta Başlıyor? Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Fırat Tanış ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın rol aldığı Aziz dizisi hangi gün yayınlanıyor? Show Tv'de ilk bölümüyle ekran macerasına başlayan Aziz dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2021 09:52

Aziz Dizisi Hangi Gün? Hangi kanalda? Aziz Saat Kaçta Başlıyor? Show Tv'de yayınlanan Aziz dizisi 1. bölümüyle ekrana geldi. Murat Yıldırım'ın Aziz Payidar, Damla Sönmez'in Dilruba karakterini canlandıracağı Aziz dizisi 1930'lu yılların Antakya'sında geçen hiikayesi ile merak konusu oldu. Peki Aziz dizisi hangi gün? Saat kaçta başlıyor?

AZİZ DİZİSİ HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Yayın hayatına 5 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'da Show Tv'de başlayacak kolan Aziz dizisi her Cuma akşamı ekrana gelecek.

Aziz dizisi hangi kanalda?

Ramo'dan sonra ilk dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Murat Yıldırım'ın başrol oynadığı Aziz dizisi Show Tv'de yayınlanıyor.

Gerçek bir hikayeden uyarlama olduğu düşünülen ve hikayesi ile de ilgi çeken Aziz dizisinin oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Simay Barlas, Fırat Tanış ve Damla Sönmez gibi oyuncular yer alıyor.

Yorumlar