Anasayfa /  Foto Galeri

Aynur Aydın'dan şaşırtan iddia! Sosyal medyada bana bayağı yürüyen ünlü var

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan şarkıcı Aynur Aydın, "Sosyal medyada paylaştığın yazılar ya da fotoğraflara en çok ne tarz yorumlar alıyorsun?" sorusuna cevap verdi. Aydın, "Beni güzel buluyorlar. DM'den bana bayağı bir yürüyen var. Hatta ismini veremeyeceğim mavi tikli ünlüler bana yürüyor" dedi.

Aynur Aydın'dan şaşırtan iddia! Sosyal medyada bana bayağı yürüyen ünlü var - Sayfa 1

Son dönemde, Bünyas Herek ile seslendirdiği yeni şarkısı 'Sahiden' ile konuşulan Aynur Aydın, katıldığı programda çarpıcı itiraflarda bulundu.

Aynur Aydın'dan şaşırtan iddia! Sosyal medyada bana bayağı yürüyen ünlü var - Sayfa 2

Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına bağlanan şarkıcı, "Sosyal medyada paylaştığın yazılar ya da fotoğraflara en çok ne tarz yorumlar alıyorsun?” sorusuna cevap verdi.

Aynur Aydın'dan şaşırtan iddia! Sosyal medyada bana bayağı yürüyen ünlü var - Sayfa 3

34 yaşındaki Aydın, "Beni beğeniyorlar, güzel buluyorlar. En çok da DM’den (direkt mesaj) mesajlar geliyor. DM’den bana yürüyorlar. Hatta ismini vermeyeceğim 'mavi tıklı'lar yürüyor" açıklamasını yaptı.

Aynur Aydın'dan şaşırtan iddia! Sosyal medyada bana bayağı yürüyen ünlü var - Sayfa 4

Sosyal medyayı aktif kullanan Aynur Aydın, daha önce 'sütyen' paylaşımıyla gündeme gelmişti. Şarkıcının, Twitter hesabından yayınladığı "Ben sütyen bile takmıyorum. Sizi mi takacağım?" şeklindeki mesajı dikkat çekmişti.