Anasayfa /  Medya /  Dizi

Atv’nin heyecanla beklenen yeni dizisi Safir “Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi”nin afişi yayınlandı

Atv’nin çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan yeni dizisi Safir ‘Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin afişi yayınlandı. Afişte oyuncuların yanı sıra Kapadokya bölgesinin eşsiz doğası, hikayenin işleneceği konak ve büyüleyici atmosfer de yer aldı.

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2023 13:24

ATV’NİN HEYECANLA BEKLENEN YENİ DİZİSİ SAFİR “SAKLI KALAN BİR AŞK HİKAYESİ”NİN AFİŞİ YAYINLANDI

atv’nin çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan yeni dizisi Safir ‘Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin afişi yayınlandı. Afişte oyuncuların yanı sıra Kapadokya bölgesinin eşsiz doğası, hikayenin işleneceği konak ve büyüleyici atmosfer de yer aldı.

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında ekrana gelecek olan Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin konusu ise şöyle; Çocukluktan beri herkesten gizli büyük bir aşk yaşayan Yaman ve Feraye’nin kavuşmalarına çok az bir zaman kalmıştır. Ailenin büyük oğlu Ateş’in eve dönüşü ve tüm Gülsoy ailesinin bir araya gelişiyle Yaman, Feraye ile aşklarını herkese duyurmaya karar verir. Ancak arka arkaya gelen beklenmedik olaylar yeni çıkmazlarla bütün yolları kapatacak ve acı tecrübelerle anlayacaklardır ki “Kaderle savaşırsan o da seninle savaşır!”…

 Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül’ün paylaştığı dizide ayrıca İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur, Can Remzi Ergen gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını üstlenirken, etkileyici hikayesi ise Burcu Över ve Gül Abus Semerci’ye ait. Senaryosunu Burcu Över’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Semih Bağcı oturuyor. 

Sezonun beklenen işleri arasında yerini alan Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' yakında atv’de ekranlara gelecek.

Yorumlar