Anasayfa /  Magazin

Atatürk’ü rüyasında gören Nehir Gökdemir anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı!

Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce Çankaya Köşkü’nün mutfağında yaşananları beyazperdeye taşıyan, bir Atatürk filmi olan “Son Akşam Yemeği” filmindeki rolü netleşmeden önce Atatürk’ü hayatında ilk kez rüyasında gördüğünü söyleyen Nehir Gökdemir anlattığı rüyasıyla basın toplantısındaki herkese duygusal anlar yaşattırken kendisi de gözyaşlarına hakim olamadı.

Abone ol
Abone ol 23 Eylül 2023 20:40

Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce Çankaya Köşkü’nün mutfağında yaşananları beyazperdeye taşımaya hazırlanan Levent Onan’ın yönettiği “Son Akşam Yemeği” filminin basın toplantısı sette yapıldı. Oyuncuların rollerini anlatırken gözyaşlarına hakim olmakta zorlandı.

Nehir Gökdemir anlattığı rüyasıyla basın toplantısındaki herkese duygusal anlar yaşattırken kendisi de gözyaşlarına hakim olamadı.

Nehir Gökdemir “Nerden başlasam bilmiyorum. Atatürk’ten bahsetmek bile ellerimi terletiyor. Ben 17 yaşındayım. Kendimi bildim bileli Atatürk sevgisiyle büyüdüm. Şu an ağlamamak için bile zor duruyorum çünkü bir Atatürk genci olmaktan gurur duyuyorum. Bu işe başlama haberini almadan önce hayatımda ilk kez Atatürk’ü rüyamda gördüm. Bana kırmızı bir damga bastırıyordu ve ben bunu neden yapıyorum, diye sordum. Eğer doğru yaparsan seni yanıma alacağım, dedi. Ben de tamam dedim, rüya orda kesildi. Rüyanın etkisini günlerce üzerimden atamadan sevgili menajerim aradı ve böyle bir karakter olarak ilk kez Atatürk filminde oynayacağımı bana iletti. Heyecanımı nasıl yaşayacağımı şaşırdım” dedi

 

Yorumlar