Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Atatürk Orman Çiftliğine: İlkokul ve Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü 2 kamu personeli alımını DPB üzerinde 4 Şubat 2019 yayımladığı ilan ile duyurdu. Başvuracak adaylar en az ilköğretim en çok lise mezunu adaylar başvuru yapabiliyor.

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2019 11:48

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü merkez yemekhanesinde çalıştırılmak üzere aşçı ve aşçı yardımcısı meslek dalında toplam 2 (iki) adet eski hükümlü aşçı işe alınacaktır.

Eski hükümlü iş taleplerimiz Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünce Açık İşler Bölümünde 11 Şubat 2019 tarihinde ilkokul orta öğretim düzeyinde ilan edilecektir.

Öğrenim belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. Adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile mahkeme kararı istenecektir.).

Erkek adaylar için Askerlik durum belgesi, (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir). Eski Hükümlü Belgesi, (Cumhuriyet Savcılığından). Deneyim şartı istenilen talebimize başvuru yapan adaylar, en az 5 (Beş) yıl süre ile aşçılık meslek kolunda çalışmış olması, (SGK hizmet dökümü istenecektir.)

DPB yayınladığı kılavuza ulaşmak için tıklayın


Yorumlar