Anasayfa /  Foto Galeri

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE teknoloji ve sokak modasını buluşturan tasarım!

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition ile teknoloji modayla buluştu. Online olarak gerçekleştirilen ürün lansmanında, kamuflaj tasarımına sahip dizüstü bilgisayar, hem sokak giyimi meraklılarının hem de teknoloji meraklılarının beğenisi topladı.

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE teknoloji ve sokak modasını buluşturan tasarım! - Sayfa 1

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition Teknoloji ve sokak modasını  buluşturan tasarım
ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition ile teknoloji modayla buluştu. Online olarak gerçekleştirilen ürün lansmanında, kamuflaj tasarımına sahip dizüstü bilgisayar, hem sokak giyimi meraklılarının hem de teknoloji meraklılarının beğenisi topladı.

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE teknoloji ve sokak modasını buluşturan tasarım! - Sayfa 2

Dünyanın lider bilgisayar üreticilerinden ASUS, ünlü sokak giyimi moda markası BAPE iş birliğinde tasarladığı Özel Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition dizüstü bilgisayarının lansmanını gerçekleştirdi. BAPE®'in 30. yıldönümünde sınırlı sayıda üretilen ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition dizüstü bilgisayar, BAPE® tasarımlı özel bir kamuflaj desenine sahip. Yeşil kamuflaj ve mavi kamuflaj olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan dizüstü bilgisayar ile birlikte, aynı zamanda bir mouse, taşıma çantası ve Baby Milo® figürleri gibi aksesuarlar da kullanıcıların beğenisine sunuldu.

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE teknoloji ve sokak modasını buluşturan tasarım! - Sayfa 3

Canlı renkler, keskin ayrıntılar ve yumuşak hareketlerle farklı bir deneyim

Online olarak gerçekleştirilen lansmanda, benzersiz BAPE® kamuflaj tasarımına sahip ultra şık dizüstü bilgisayar, hem sokak giyimi meraklılarının hem de teknoloji meraklılarının beğenisi topladı. Kolayca çalışma ve oyun oynama imkanı sunan Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition, göz alıcı bir görünüme sahip olmanın yanı sıra, rakipsiz hız ve verimlilik sağlayan 13. Nesil Intel Core™ i9-13900H işlemciye sahip Intel® Evo™ sertifikalı bir ürün olarak dikkat çekiyor. 

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE teknoloji ve sokak modasını buluşturan tasarım! - Sayfa 4

16 GB LPDDR5 bellek ve çarpıcı 2,8K 120 Hz OLED ekran ile bu dizüstü bilgisayar, görsel olarak sürükleyici ve duyarlı bir deneyim sağlıyor. Canlı renkler, keskin ayrıntılar ve yumuşak hareketlerle kullanıcılara çarpıcı görseller sunuyor. 5,4 GHz'e varan saat hızlarıyla, video düzenleme ve ağır çoklu görevler gibi zorlu görevleri zahmetsizce çözen cihaz işlemcinin gücü ve verimliliği, onu hızlı ve güvenilir performans isteyen herkes için ideal hale getiriyor.Uzun ömürlü 75 Wh pili, kullanıcıların nerede olurlarsa olsunlar görevlerini kolaylıkla yerine getirmelerini sağlarken olağanüstü bir stil duygusu yayıyor.