Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Askeri Kuruma 523 Memur ve Personel Alımı Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak memur personel alımı yapacağını illan etmişti.

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2018 19:47

Duyuru geçtiğimiz günlerde ilan edilmiş olup, adaylar başvurularına geçtiğimiz ay başlamıştı. 

Askeri Kurum olan Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 523 kişilik kadro ile başvuru kılavuzu yayımladı. Yayımlanan kılavuza göre farklı Mühendislik pozizyonlarında Mühendis alımı yapacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı, Endüstri Mühendisi, Çevre Mühendisi, Elektronik Mühendisi, Fizik Mühendisi, Kimya Mühendisi, Makine Mühendisi, Metalurji Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Uçak Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Tekstil Mühendisi, Gemi İnşaat Mühendisi pozisyonlarda sözleşmeli memur personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

MSB 523 Memur Personel alımı ilanı için adaylardan, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve bunu rapor ile belgelemek, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, TSK, JGK ve SGK tarafından belirtilen sağlık Yeteneği Yönetmeiğindeki nitelikleri taşımak, Alım yapılacak bölüm için belirtilen eğitim seviyesindeki nitelikleri taşımak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 19 kasım 2018 tarihinde başlamışlardı ve başvurularını en geç 21 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Buna göre adaylar başvurularını https://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştireceklerdir. 


Yorumlar