Anasayfa /  Foto Galeri

Asılsız haberlerle çileden çıktı " Sizi bulacağım ve dava edeceğim"

Zor zamanlardan geçen MFÖ'nün Özkan Uğur'u amansız bir hastalık ile mücadele ederken dün Özkan Uğur'un öldüğü iddiası sosyal medyaya yayıldı. Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur, ünlü şarkıcı hakkında 'öldü' söylentisini çıkaranlara "Sizi bulacağım ve dava edeceğim" diyerek sitem etti.

Asılsız haberlerle çileden çıktı " Sizi bulacağım ve dava edeceğim" - Sayfa 1

Tedavisi devam eden Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur, ünlü şarkıcı hakkında 'öldü' söylentisini çıkaranlara "Sizi bulacağım ve dava edeceğim" diyerek sitem etti. Lenf kanserini 3 kez yenen MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur’un yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Asılsız haberlerle çileden çıktı " Sizi bulacağım ve dava edeceğim" - Sayfa 2

Sosyal medyada tık peşinde koşanların her gün bir ünlüyü sözde öldürerek para ve tık kazanma ahlaksızlığı tam gaz devam ediyor. 'Öldü' yalanının son kurbanı Özkan Uğur oldu. 

Asılsız haberlerle çileden çıktı " Sizi bulacağım ve dava edeceğim" - Sayfa 3

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçının sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından, "Ünlü sanatçımız Özkan Uğur’un tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor. Durumuyla ilgili olumlu gelişme haberlerini en kısa sürede verebilmeyi temenni ediyor, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun diyorum" açıklamasını yaptı.

Asılsız haberlerle çileden çıktı " Sizi bulacağım ve dava edeceğim" - Sayfa 4

Aysun Aslan Uğur, dün akşam sosyal medyada “Özkan Uğur öldü” şeklinde çıkan haberlere tepki göstererek şunları kaydetti: