Anasayfa /  Magazin

Arzum Uzun, çapkın oyuncunun ipliğini pazara çıkardı!

Yazar Arzum Uzun, yeni kitabı 'İzi Kaldı'da kendi hayatından kesitlere de yer verdi. Arzum Uzun, kitapta buluşmaya gittiği ünlü oyuncu flört ettiği başka bir kadınla yanına gelişini anlatıyor. Şimdi magazin dünyası bu 'yüzsüz çapkın' oyuncunun kim olduğunu merak ediyor...

Abone ol
Abone ol 02 Kasım 2017 13:57

Yazar Arzum Uzun'un altıncı kitabı 'İzi Kaldı', geçen hafta raflardaki yerini aldı. Romanlarıyla tanınan Arzum Uzun, bu kez kendi hayat öyküsünden kesitlerle aşka, aileye, dostluğa, kısacası ilişkilere dair yer yer eğlenceli, yer yer hüzünlü yazılar kaleme aldı.

Posta'nın haberine göre kırık kalpler için iyileşme kılavuzu mottosuyla yayınlanan 'İzi Kaldı’da Arzum Uzun, ilişkilerde karşılaştığı tuhaf bir hikayeyi de kaleme almış.

arzum_uzun2

KİM BU ÇAPKIN OYUNCU?

İki üç yıl önce çok ünlü bir oyuncuyla flört eden Arzum Uzun, ilk buluşmaya gittiğinde adamın yanında başka bir kadın görmüş. Önce ne olduğunu anlayamayan Arzum Uzun, sonrasında o kadının da adamın flört ettiği biri olduğunu anlamış. Gecenin devamında kadınla birlikte mekandan ayrılan adam, Arzum Uzun'u arayıp yeniden görüşmek için ısrar etmekten de geri kalmamış.

Özel hayatına dair yaşadıklarını, hissettiklerini, durumlarla baş etme yöntemlerini isim vermeden bütün dürüstlüğüyle anlatan Arzum Uzun'un hikayesindeki acemi çapkının kim olduğu büyük merak konusu.





Süperhaber


Yorumlar