Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Arka Sokaklar 634.Bölüm Fragmanı izle | Arka Sokaklar 634.Bölüm Ful izle

Arka Sokaklar 634.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Arka Sokaklar 634.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 21 Ekim Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 15 Ekim 2022 15:58

Arka Sokaklar 634.Bölüm Fragmanı izle | Arka Sokaklar 634.Bölüm Ful izle

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Arka Sokaklar 634.Bölümde de nefes kesecek

ARKA SOKAKLAR 634.BÖLÜM FUL İZLE

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Tunç'un içerisinde olduğu aracın yanması ekibimizde tansiyonları yükseltecektir.

Piyasaya çok tehlikeli yeni bir uyuşturucu sürülür ekibimiz bu uyuşturucunun kaynağını araştıracak ve piyasadan kaldırmaya çalışacaktır. Uyuşturucu baronu Kadem'in getirttiği mallar ardı ardına baskına uğrar. Kadem, aldığı haber karşısında ekibimizden birinden intikam alacaktır.

Doktor Ragıp, hastanede saldırıya uğrar ve memurların yardımıyla kurtulur. Şikayetçi olmaz fakat saldırganın tekrardan bir planı vardır. Doktor Ragıp'ı ciddi bir tehlike bekler.

Hande, eşi Hamit'e boşanma davası açıp uzaklaştırma kararı aldırmıştır. Hamit, Hande ve Ayaz'ı rahat bırakmayacaktır.

Suriyeli Amina, babasının ölümünün ardından kızıyla beraber yalnız kalmıştır. Bir yandan işsizlik bir yandan mahallesinden komşu olan Şahin'in planları Amina'nın başına dert açacaktır.

Nazike kendisine miras kalan arazinin parasıyla çoban ailesini tatile götürmek ister. Biletleri alır ama tatilde çoban ailesinin başına beklemedikleri işler açılacaktır.

ARKA SOKALAR SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar