Anasayfa /  Medya /  Dizi

Arka Sokaklar 632.Bölüm izle | Arka Sokaklar 632.Bölüm 2. Fragmanı izle (Sezon Finali)

Arka Sokaklar 632.Bölüm izle (Sezon Finali) Arka Sokaklar 632.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Arka Sokaklar 632.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 17 Haziran Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Arka Sokaklar 632.Bölüm izle (Sezon Finali)

Abone ol
Abone ol 17 Haziran 2022 12:51

Arka Sokaklar 632.Bölüm izle | Arka Sokaklar 632.Bölüm 2. Fragmanı izle (Sezon Finali)

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Arka Sokaklar 632.Bölümde sezon finali yapacak

ARKA SOKAKLAR 632.BÖLÜM İZLE (SEZON FİNALİ)

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Ablası Songül ile yaşadığı duygusal kavuşma sırasında apar topar evden kovulan Cemal dışarıya çıktığında Ezgi'yi bulamaz. Songül'ün eşi Güngör'ün, Ezgi için bir planı vardır.

Engin'in kızı Gönül, ölen annesinden kalan mirasa konmak isteyen Sezai isimli bir tefecinin elindedir. Genç kızın Antalya uçağına binmediğini öğrenen Engin, kızın sevgilisi Deniz'in peşine düşer. Bu sırada Gönül canı pahasına da olsa kaçmaya çalışacaktır.

Ekibimiz Baki isimli bir torbacının izini sürer. Torbacının adresine ulaşan ekibimiz eve gittiğinde adamın ailesinin de bağımlı olduğunu görür. Ekibimiz bu ortamdan Baki'nin küçük oğlunu kurtarır. Oğlunu elinden alanların peşine düşen Baki, ekibimizden birinden intikam alacaktır.

Pınar'a ve Caner'e bir türlü ulaşamayan Ayla telaşlanmaya başlar. Durumdan şüphelenen ekibimiz genç çifti kontrol etmek için Caner'in evine doğru yola çıkar. Villaya vardıklarında karşılaştıkları sahne tansiyonların yükselmesine neden olacaktır.

ARKA SOKALAR SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar