Anasayfa /  Foto Galeri

Arıza dizisi oyuncuları ve karakterleri kim? İşte tüm detaylar

Eylül ayında yayınlanmaya başlayacak olan Arıza dizisi oyuncuları ve karakterleri merak konusu. İşte başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın oynadığı Arıza dizisi ile ilgili tüm detaylar...

Arıza  dizisi oyuncuları ve karakterleri kim? İşte tüm detaylar - Sayfa 1

Arıza Dizisi Yapımcısı Yönetmeni, Senaristi: O3 Medya’dan Saner Ayar’ın yapımcılığını üstleneceği Arıza dizisinin senaryosunu Ozan Aksungur yazarken Arıza dizisinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz yer alacak.

Arıza  dizisi oyuncuları ve karakterleri kim? İşte tüm detaylar - Sayfa 2

Arıza Dizisi Konusu: Arıza dizisinde mert ve karakterli bir gencin zaman zaman kafasının attırılması sonucu arıza’ya bağlanması anlatılabilir.

Arıza  dizisi oyuncuları ve karakterleri kim? İşte tüm detaylar - Sayfa 3

Arıza Oyuncuları

  1. Tolga Sarıtaş
  2. Ayça Ayşin Turan
  3. Barış Falay
  4. Yeşim Salkım
  5. Dilara Aksüyek
Arıza  dizisi oyuncuları ve karakterleri kim? İşte tüm detaylar - Sayfa 4

Arıza Dizisi Oyuncu Kadrosu

Tolga Sarıtaş – Ali Rıza

Türkiye’nin en ünlü erkek başrol oyuncularından olan Tolga Sarıtaş Arıza dizisi ile anlaştı. Son olarak Ferhat İle Şirin dizisinde Ferhat karakteri ile başrolde yer alan Tolga Sarıtaş özellikle Söz dizisinde hayat verdiği Yavuz karakteri ile popüler olmuştur. 30 Mayıs 1991 İstanbul doğumlu olan Tolga Sarıtaş 29 yaşındadır.

Aslen Sivaslı olan Tolga Sarıtaş İstanbul da yaşamıştır. Esenyurt Belediye Tiyatrosuyla oyunculuğa başlayan Tolga Sarıtaş aynı zamanda gençliğinde baterist ve gitarist olarak sahnelerde yer almıştır. Tolga Sarıtaş’ın hayatı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile değişmiştir.   dizi de hayat verdiği Şehzade Cihangir karakteri büyük bir çıkış yakalayan Tolga Sarıtaş ilk başrol deneyimini ise Güneşin Kızları dizisi ile yaşamıştır.


Ali Rıza kendi halinde; cesaretli, akıllı ve güçlü bir gençtir. Halide ile tanışana kadar başını hiç bir belaya sokmayan Ali Rıza ünlü mafya babasının kızına aşık olunca başı beladan kurtulmayacak.