Anasayfa /  Foto Galeri

Arap Kadri ve Tarzan efsanesi yeniden doğuyor! Arap Kadri ve Tarzan ‘ın fragmanı heyecan yarattı!

Sinema izleyicisi için farklı bir lezzet olacak olan ‘Arap Kadri ve Tarzan’ filminin fragmanı yayınlandı. ‘Arap Kadri ve Tarzan’ın fragmanı karikatür kahramanlarının sinemaya uyarlanmış hali izleyici üzerinde heyecan yarattı. İşte Arap Kadri ve Tarzan filmin oyuncu kadrosu, konusu ve ilk fragmanı

Arap Kadri ve Tarzan efsanesi yeniden doğuyor! Arap Kadri ve Tarzan ‘ın fragmanı heyecan yarattı! - Sayfa 1

Sinema izleyicisi için farklı bir lezzet olacak olan ‘Arap Kadri ve Tarzan’ filminin fragmanı yayınlandı.

Arap Kadri ve Tarzan efsanesi yeniden doğuyor! Arap Kadri ve Tarzan ‘ın fragmanı heyecan yarattı! - Sayfa 2

Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu, Melis İşiten, Birgül Ulusoy, Taner Turan, Cem Zeynel Kılıç, Hira Koyuncuoğlu, Eda Özel, Yaşar Karakulak, Neslihan Yeldan ve Sinan Bengier’in rol aldığı ‘Arap Kadri ve Tarzan’ın fragmanı karikatür kahramanlarının sinemaya uyarlanmış hali izleyici üzerinde heyecan yarattı.

Arap Kadri ve Tarzan efsanesi yeniden doğuyor! Arap Kadri ve Tarzan ‘ın fragmanı heyecan yarattı! - Sayfa 3

70 ve 80’li yıllarda Fırt Dergisi’nde yayınlanan Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizgileriyle hayat verdiği ‘Arap Kadri ve Tarzan efsanesinin yeniden doğarak, sinemaya uyarlandığı film, sevilen fenomen hikayesi, görkemli prodüksiyonu ve muhteşem oyunculukları ile sezonun öne çıkan yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. 

Arap Kadri ve Tarzan efsanesi yeniden doğuyor! Arap Kadri ve Tarzan ‘ın fragmanı heyecan yarattı! - Sayfa 4

15 Aralık’tan itibaren beyazperdedeki yerini alacak olan film, hem yetişkinlere hem de çocuklara çok keyifli bir iki saat vadediyor.