Anasayfa /  Foto Galeri

Aralık 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Aralık 2021 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Aralık 2021 Aylık Burç Yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Aralık 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Aralık 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Aralık 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Aralık 2021 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Aralık 2021 tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Aralık 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Aralık 2021 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Yüzünüzü güldürecek gelişmelere hazır olun. Dilek tutmayı unutmayın gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Hayatınızda yeni sayfalar açmak için harekete geçmelisiniz. Karamsarlığı bir kenara bırakmalısınız. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Hayata pozitif bir yerden bakıyor olacaksınız. Umut ettiğiniz şeyler gerçek olabilir. Kariyer hayatınızda parlayabilirsiniz. Hem maddi gelirinizi hem de mevkinizi arttıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Bu yeniay senin için iş ve özel hayatında özellikle çocukları ilgilendiren konularda yaptığın araştırmaların sonuçlarını almanı sağlayacak. Ayrıca geçtiğimiz dönemde aldığın eğitimler ve de çıktığın seyahatler senin için fırsatlar getirebilir. Yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni bir eğitim almak, yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Kariyer alanında hak ettiğiniz şeyleri sonunda alabilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir tutulma. Belki bir terfi, belki bir zam bu tutulma ile hayatınıza güzel bir başlangıç getirebilir. Güneş tutulması ile yaz aylarında başladığınız işlerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve belirlemiş olduğunuz hedefe emin adımlarla yaklaşabilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız seyahatleri gerçekleştirebilir, işinizle ilgili önemli bir yükseliş yaşayabilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile yakınlarınızla iletişiminiz kuvvetlenecek.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İletişim trafiğin yoğunlaşabilir. Aldığın haberler sende ani bir farkındalık yaratabilir. Hedeflerini değiştirebilir ve olayları başka bir gözle değerlendirmeye başlayabilirsin. Bu haberler üzerine yeni kararlar alıp uygulamaya geçebilirsin. Bazı anlaşmazlıkların açığa çıkması ve net bir şekilde dile getirilmesi çözümünü kolaylaştırabilir. Kardeş, kuzen veya komşularla ilgili bir sorunu bertaraf edebilirsin.  Bunun yanında sosyal iletişim konularında ve de sosyal medya paylaşımlarında dikkatli olmanda fayda var.

Aralık 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Aralık 2021 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Maddi anlamda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu ekonomik bir yapılanma olabilir. Borçlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Krediye ihtiyacınız varsa bu Yeni Ayda başvurabilirsiniz. Miras kaldığına dair haberler alabilirsiniz. Finansal olarak güçlendiğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş kariyer anlamında destekleyici etkiler söz konusu. Yaptığınız işi daha çok sevmeniz veya işinizden keyif almanızı sağlayacak durumlar oluşabilir, üstlerinizden övgüler veya destekler alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz.

4 Aralık tarihinde 22 derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Kariyerinle ilgili çabalarının finansal karşılığını alabileceğin bir dönemdesin. Ayrıca yakın çevren ve eşinin akrabalarınla ilişkilerin de sana parasal fırsatlar getirebilir. Geçtiğimiz dönemde eşinin, ailenin veya ortağının kazançlarında dalgalanmalar olduysa bunlar sona erebilir. Yeniay, sekizinci evimizde gerçekleşiyor ve bizi finansal konular hakkında uyarıyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz.

Yine 4 Aralık’ta Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Almış olduğunuz bir eğitim başarıyla sonuçlanabilir. Yargıda görülen bir dava veya hukuksal çözüm bekleyen bir konuda olumlu gelişmeler olacaktır. Güneş tutulması ile birlikte maddi konularda yaşanacak olumlu gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır emek verdiğiniz engellerle, haksızlıklarla karşılaşacaksınız ve istediğiniz seviyeye taşıyamadığınız kariyerinizde hakkınızı alabilecek ve oldukça popüler bir noktaya geleceksiniz. Maddi konularda beklediğiniz veya beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eş veya sevgilinizden göreceğiniz destek sizleri maddi-manevi mutlu edecek.

18 Aralık’ta İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Parasal alanda yaşadığın tıkanıklık açılabilir ve beklediğin ödemeler gelebilir. Finansal kazançlarını arttırmak için yeni girişimlerde bulunabilirsin. Bir ürünün veya hizmetin alım satımıyla ilgili teklif verebilir veya teklif alabilirsin. Üstünde çalıştığın ticari anlaşmalar bu dönemde imzalanabilir. İş ve sosyal hayatında olumlu sonuçlanacak gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca sosyal alanda görünür olmak için yeteneklerini ön plana çıkarabilir, kendini gösterebilirsin.