Anasayfa /  Güncel

Anneler Günü ne zaman, hangi gün, ayın kaçında?

Anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla gerçekleşen bu özel gün önümüzdeki hafta kutlanacak. Peki, 2022 Anneler Günü ne zaman, hangi gün kutlanacak? Anneler Günü mayısın kaçında? İşte, Anneler Günü hakkında ayrıntılı bilgiler.

Abone ol
Abone ol Editör Muhammed Çelik 07 Mayıs 2022 20:31

Anneler Günü'nün ne zaman olduğu mayıs ayı devam ederken gündemde yer aldı. Her yıl mayıs ayında ülkemizde kutlanan Anneler Günü'nün tarihi yaklaşırken annesine bu özel günde sürpriz hazırlamak isteyenler de hediye alışverişlerine başladı. Annelerimize minnetimizi dile getirdiğimiz ve günümüzü onları mutlu etmeye adadığımız 2022 Anneler Günü'nde dünyanın farklı yerlerinde farklı tarihlerde kutlanacak. Anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla gerçekleşen bu özel gün önümüzdeki hafta kutlanacak. Peki, 2022 Anneler Günü ne zaman, hangi gün kutlanacak? Anneler Günü mayısın kaçında? İşte, Anneler Günü hakkında ayrıntılı bilgiler.

Anneler Günü ne zaman? sorusu öne çıkan konuların başında geliyor. Her yıl mayıs ayında kutlanan Anneler Günü'nün bu pazar olup olmadığı hazırlıklara başlayan vatandaşların odaklandığı konulardan oldu. Hazırladıkları küçük sürprizlerle annelerini onurlandırmak, sevgilerini göstermek ve onları mutlu etmek isteyenler, 2022 Anneler Günü'nün mayısın kaçında olduğunu öğrenerek planlarını gerçekleştirecek. Anneler için büyük önem taşıyan Anneler Günü 8 Mayıs Pazar günü kutlanacak.

Yorumlar