Anasayfa /  Foto Galeri

Anne velayeti aldı, baba itiraz etti: Alkol veriyor, dil sorunu var

İstanbul'da yaşayan Abdullah Demir (45) ve Ukraynalı eşi Elina Zabolotova'nın evliliği iki çocuğun doğmasının ardından sorunlarla dolu bir sürece girdi. Geçtiğimiz yıl sona eren evliliklerinin ardından mahkeme çocukların velayetini anneye verdi. Baba Abdullah Demir, çocukların annesi tarafından kiliseye götürülüp alkol içirildiğini ve dil sorunu yaşandığını belirterek karara itiraz etti.

Anne velayeti aldı, baba itiraz etti: Alkol veriyor, dil sorunu var - Sayfa 1

Medya sektöründe çalışan 45 yaşındaki Abdullah Demir, Ukraynalı Elina Zabolotova (38) ile internet üzerinden tanışarak evlendi. Evlilikleri Adrian Ali (9) ve Timur Pars (5) adında iki erkek çocuğun doğmasıyla süregitti.

Anne velayeti aldı, baba itiraz etti: Alkol veriyor, dil sorunu var - Sayfa 2

Ancak zamanla evliliklerinde sorunlar ortaya çıktı ve ilişki zorluklar yaşandı.

Evlilikleri 2022 yılında sona erdi ve çocukların velayeti mahkeme tarafından anneye verildi. Ancak baba Abdullah Demir, çocukların annesi tarafından kiliseye götürülüp alkol içirildiğini ve dil sorunu yaşandığını iddia ederek karara itiraz etti.

Anne velayeti aldı, baba itiraz etti: Alkol veriyor, dil sorunu var - Sayfa 3

Demir, eski eşinin çocuklara farklı davranışlar empoze ettiğini ve kiliseye götürdüğünü de belirtti.

Anne velayeti aldı, baba itiraz etti: Alkol veriyor, dil sorunu var - Sayfa 4

Abdullah Demir, "Çocuklarımın dilini ve dinini öğretemiyorum. İki evladım Türk yurdunda zorla her pazar ve etkinliklerde kiliseye götürülüyor.Annesi tarafından Hristiyan hurafeleri anlatılıyor. 5 yaşındaki oğlum konuştuğunda anlamıyorum, tamamen Rusça konuşuyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.