Bim 15 Mayıs Cuma ürün kataloğu

Her evin ihtiyaçlarına uygun özelliklerde ve çeşitte ve uygun fiyat güvencesinde yeni ürünler.. BİM 15 Mayıs aktüel ürün kataloğu açıklandı. Bu hafta bimde hangi ürünler indirimde olacak. Elektronik ürünlerde realme C2 cep telefonu taşınabilir hardisk Taşınabilir şarj cihazı ve valiz çeşitleri dikkatleri çekiyor.

Alıveriş tutukunlarına müjde! Bim 15 mayıs Aktüel Ürün Kataloğu İndirimli Ürünler Açıklandı!

Bim Mağazalarının her hafta Cuma günü açıkladığı indirimli aktüel ürün kataloğu bu hafta yine dop dolu olacak. Açıklanan indirimler listesinde çok sayıda elektronik ürün var. Bunlardan bilgisayar, cep telefonu ev gereçleri ve diğer ürünlerin fiyatlarını ve bazı özelliklerini aşağıdan bulabilirsiniz.15 mayıs Cuma günü elektronik ürünler arasında realme C2 cep telefonu bulunuyor. Cep telefonun özelliklerinde 8 çekirdekli Andorid işletim sistemi, çift sim kartı, dahili hafıza kartı, arka kamerası 13 megapiksel, ön kamerası 5 megapiksel 2 yıl garantili olacak. Realme c2 cep telefonu fiyatı 999,00 TL.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu