Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

3 Mayıs Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Tarot (Horrorscope), Bakkal Amca: Mahmut Tuncer, Back to Black, Sobe: Sakallı Bebek, Çocuk Kalbi, Sinemada İtiraz Ediyorum, Üç Günlük Dünya, Grabuna, Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay, Küçük Prens Karlar Ülkesi (The Swiss Adventure), Tereddüt Çizgisi ve Hanna ve Minik Canavarlar (Hanna And The Monsters) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden korkuya, dramdan gerilime ve animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Tarot (Horrorscope), Bakkal Amca: Mahmut Tuncer, Back to Black, Sobe: Sakallı Bebek, Çocuk Kalbi, Sinemada İtiraz Ediyorum, Üç Günlük Dünya, Grabuna, Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay, Küçük Prens Karlar Ülkesi (The Swiss Adventure), Tereddüt Çizgisi ve Hanna ve Minik Canavarlar (Hanna And The Monsters) filmlerinin içerisin de bulunduğu 3 Mayıs Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 
3 Mayıs Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hayırsız adasından suya atlayan Ilgaz kurtulabilecek mi?