Bim 15 Mayıs Cuma ürün kataloğu

BİM AKTÜEL
ELEKTRONİK ÜRÜNLER; 1 TB taşınabilir hardisk 3.0 özelliklerinde ise USB 3,0 bağlantısı var. Tüm aktarım işlemlerinde hızlı ve güvenli, modern ve şık tasarımı var. Windows, mac çalışma sistemleri tarafından desteklenebilir özelliklerde. Intenso marka hardisk fiyatı 229 TL ve 2 yıl garantili olacak.

Taşınabilir hardisk isteyenler için Phılıps marka taşınabilir şarj aleti 10.000 MAh özelliklerinde olacak. 2 yıl garantili ve Phılıps marka güvencesinde olacak. Phılıps marka ürünler arasında kablosuz Mouse, kablosuz klavye polo smart akım korumalı 3 USB girişli priz bulunuyor.

ABS valiz çeşitlerinde orta boy 95, küçük boy 85, büyük boy valiz ise 105 Tl olarak satıla sunulacak. Mini sırt çantası farklı renk seçeneklerinde satışa sunulacak. Fiyatı sie 16,90 Tl olacak. Lisanslı pijama takım çocuk ürünleri 23,50 TL olacak.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım’da Didem’in annesi Firuze ortaya çıkıyor Gaddar'da Ekber Enver’in ölüm emrini verdi, Dağhan’ın Enver’i vurdu!