Anasayfa /  Spor

Altınordu - Samsunspor maçı ne zaman? Altınordu - Samsunspor maçı saat kaçta?

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkma heyecanı tam gaz devam ediyor. Süper Lig vizesi alacak son takımın belli olduğu play-off turunda yarı final heyecanı, Altınordu - Samsunpor maçı ile devam edecek. Futbolseverlerin merakla beklediği Altınordu - Samsunspor maçının saati, hangi gün oynanacağı, maçı canlı yayınlayacak kanal merak ediliyor. İşte Altınordu - Samsunspor maçına dair bilmeniz gerekenler...

Abone ol
Abone ol 18 Mayıs 2021 17:57

Altınordu - Samsunspor maçı için heyecan dorukta. Hem iki takımın taraftarları hem de daha pek çok futbolsever bu kritik müsabakanın; tarihi, saati ve yayıncı kanalını merak ediyor. İşte, Altınordu - Samsunspor maçı hakkında tüm bilgiler...

ALTINORDU - SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN? ALTINORDU - SAMSUNSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Altınordu ile Yılport Samsunspor, 18 Mayıs Salı günü saat 18.00'de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Maç TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Altınordu-Yılport Samsunspor müsabakasını Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Bu seride finale çıkacak ekip, 22 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00'de Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'ndaki müsabakayla belli olacak. İki tam arasında bu sezon ligde oynanan karşılaşmalar 1-1 ve 0-0 eşitlikle tamamlanmıştı.

Yorumlar