Anasayfa /  Magazin

Alişan’ın eşi Buse Varol rest çekti!

Alişan ve Buse Varol çiftinin doğum günü krizi sonrası yaşanan gerilimlerin ardı arkası kesilmiyor. Boşanmanın eşiğine gelen çift, şimdi de kaynana gelin kriziyle uğraşıyor. Buse Varol, açtı ağzını yumdu gözünü…

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 24 Temmuz 2022 15:38

Son zamanların magazin gündeminden düşmeyen çifti olan Alişan ile Buse Varol yine gündem olmaya devam ediyorlar. Ayrılığın eşiğinden dönen Buse Varol ile Alişan arasındaki kriz zor da olsa karşılıklı sosyal medya paylaşımları sonrasında çözülmüştü.

Şimdilerde ise Alişan’ın eşi Buse Varol ile Alişan’ın annesi Suzan Tektaş arasındaki kriz gündeme geldi. Buse Varol ile aralarının açık olduğu bilinen Kaynana Suzan Tektaş daha önce yaptığı açıklamasında “Asla affetmem” demişti.

Buse Varol uzun süren sessizliğini bozdu. “İyi niyetimi suistimal ederlerse” diye başladı ve bombaladı…

Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan Buse Varol, kendisine gelen “Hata yapanları affetmekte zorlanır mısın yoksa kolay mı affedersin?” sorusu cevapladı.“ Affetmek Allah’a mahsus” diyerek başladı! “Ben çok şans veririm ama iyi niyetimi su istimal ederlerse sessizce uzaklaşırım. Bir daha kolay kolay eskisi gibi olmam, olamam” açıklamasında bulundu.

Buse Varol’un bu açıklamaları direkt olarak kaynana Suzan Tektaş’a söylendiği sosyal medya yorumlarında yer aldı. Buse Varol’un kaynanasına göndermede bulunduğu iddiaları sonrasında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Etiketler Gündem Magazin
Yorumlar