Anasayfa /  Foto Galeri

Alişan ile Buse Varol ayrılıyorlar mı? Buse Varol'dan çok konuşulacak kayınvalide itirafı

Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz, 1 yaşına girdi. Buse Varol kızı için lüks bir otelde parti düzenlerken Alişan ise aile arasında bir kutlama yaptı. Buse Varol kayınvalidesiyle ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Alişan ile Buse Varol ayrılıyorlar mı? Buse Varol'dan çok konuşulacak kayınvalide itirafı - Sayfa 1

Son dönemde haklarında sık sık boşanma söylentileri çıkan Alişan ile Buse Varol'un adı yine bu iddialara karıştı. Ünlü çift, kızları Eliz'in 1. yaşı için doğum günü partisi düzenlendi. Varol, Beşiktaş'taki bir otelde, Alişan ise aile arasında kızının doğum gününü kutladı. Varol'un düzenlediği etkinlikte Alişan yoktu.

Alişan ile Buse Varol ayrılıyorlar mı? Buse Varol'dan çok konuşulacak kayınvalide itirafı - Sayfa 2

2018 yılında görkemli bir düğünle evlenen Alişan ve Buse Varol çiftinin ikinci çocukları Eliz, 1 yaşına girdi. Varol, kızı için lüks bir otelde kutlama yaptı. Eşinin düzenlediği partiye katılmayan Alişan ise kendi ailesiyle kızına sade bir doğum günü kutlaması yaptı. Kızının doğum gününü ayrı ayrı yerlerde kutlayan çift, haklarında çıkan ayrılık haberleri için peş peşe açıklama yaptı.

Alişan ile Buse Varol ayrılıyorlar mı? Buse Varol'dan çok konuşulacak kayınvalide itirafı - Sayfa 4

ALİŞAN: ELİZ'in DOĞUM GÜNÜNE SADECE KADINLAR VE ÇOCUKLAR KATILDI
TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına açıklama yapan Alişan, "Benim için hiçbir şey önemli değil çünkü amcası Eliz'in 1. yaşını göremedi. Buse'nin düzenlediği partide kadınlar ve çocuklar vardı, erkekler yoktu" dedi.