Anasayfa /  Foto Galeri

Ali Koç'tan Kayserispor maçı sonrası radikal hamle! Soyunma odasına indi, fena patladı

Fenerbahçe'de kötü gidişatın ardından fatura Vitor Pereira'ya kesilmişti. Sarı-lacivertli takımda Portekizli teknik adam sonrası Zeki Murat Göle ve İsmail Kartal yönetiminde zaman zaman iyi oyunlar sergilense bile taraftarın memnun kalacağı sonuçlar bir türlü gelmedi. Fenerbahçe'de son olarak Kayserispor maçında alınan sonuç bardağı taşıran son damla oldu. Sarı-lacivertli kulübün bir numarası Ali Koç'un Kayserispor maçı sonrası radikal bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Ali Koç'tan Kayserispor maçı sonrası radikal hamle! Soyunma odasına indi, fena patladı - Sayfa 1

ALİ KOÇ'TAN RADİKAL KARAR! 'HAKKINI VEREMİYORSUNUZ' 

Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Zeki Murat Göle ve İsmail Kartal döneminde alınan kötü sonuçlara son olarak Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor müsabakası eklendi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un kritik mücadele sonrasında radikal bir karara imza attığı öğrenildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Ali Koç'tan Kayserispor maçı sonrası radikal hamle! Soyunma odasına indi, fena patladı - Sayfa 2

9 MAÇTA 2 GALİBİYET 

Sarı-lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'de son 9 maçta sadece 2 kez rakiplerine üstünlük kurabildi. Fenerbahçe bu süreçte rakipleri karşısında sahadan 3 kez mağlup ayrıldı. Sarı-lacivertli futbolcular, 4 müsabakada ise rakipleriyle puanları paylaştı.

Ali Koç'tan Kayserispor maçı sonrası radikal hamle! Soyunma odasına indi, fena patladı - Sayfa 3

KUPAYA ERKEN VEDA 

Vitor Pereira döneminde ve sonrasında kötü sonuçlara imza atan Fenerbahçe'de son olarak Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda edildi. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de ikinci yarının tamamını bir kişi eksik oynayan rakibi karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Ali Koç'tan Kayserispor maçı sonrası radikal hamle! Soyunma odasına indi, fena patladı - Sayfa 4

SOYUNMA ODASINA İNDİ 

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç’un, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yukatel Kayserispor yenilgisi sonrası soluğu soyunma odasında aldığı ortaya çıktı.