Anasayfa /  Foto Galeri

Ali Koç'tan dikkat çeken açıklamalar! Transfer, FETÖ, Aziz Yıldırım...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe gündemi hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktöründen Fatih Terim'in TFF başkanlığı adaylığı iddiasına kadar birçok konuya değinen Başkan Koç'un, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın söz dalaşı geceye damga vurdu. İşte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un gündem olacak açıklamaları...

Ali Koç'tan dikkat çeken açıklamalar! Transfer, FETÖ, Aziz Yıldırım... - Sayfa 1

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli takımda göreve geldiği süreç, Aziz Yıldırım, Mesut Özil ve teknik direktör konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli kulübün başkanı, "Mesut Özil affedilecek mi" sorusunu yanıtladı. Ali Koç, yeni teknik direktörü pazartesi açıklayacaklarını duyurdu.

Ali Koç'tan dikkat çeken açıklamalar! Transfer, FETÖ, Aziz Yıldırım... - Sayfa 2

"Seçim gününe dönseniz, bir daha aday olur musunuz" sorusuna Ali Koç, "Bazen kazanınca kaybedersin, bazen kaybedince kazanırsın. O güne dönsek, bir sene daha beklerdim. Kulübün içindeki sıkıntılı durum, çok daha su üzerine çıkardı" cevabı verdi.

Ali Koç'tan dikkat çeken açıklamalar! Transfer, FETÖ, Aziz Yıldırım... - Sayfa 3

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'la ilgili çok konuşmak istemediğini dile getirdi. Ali Koç, "Aziz Yıldırım konusuna girmek istemiyorum. Beraber çok yayına çıkmak istedim, olmadı. Beraber müthiş mücadele verdik. Başka kulüplerin başına bu olay gelse, Fenerbahçe gibi ayakta duramazlardı. Ameliyatında not bile yollamamam, durumun ne kadar acı olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

Ali Koç'tan dikkat çeken açıklamalar! Transfer, FETÖ, Aziz Yıldırım... - Sayfa 4

"Mesut Özil affedilecek mi" sorusuna Ali Koç, "Mesut Özil'in kendisiyle konuşmadık, menajeriyle bugün konuştuk. İki taraf için de hayırlısını istiyoruz bunu da istişarelerle belirleyeceğiz. 2023'te şampiyonluktan başka hedefimiz yok. Bugün olsa Mesut'u yine alırdım" diye cevap verdi.