Anasayfa /  Politika /  Deva Partisi

Ali Babacan: Erdoğan’ın kazanırsa zam yağmuru ve kur patlaması olacağını söylemiştim

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan çarpıcı hatırlatma! Babacan''Seçimleri Erdoğan’ın kazanmasının zam yağmuru ve kur patlaması anlamına geldiğini söylemiştim'' diyerek geçmişte söylediklerini ve bu gün olanları anlatam bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Abone ol
Abone ol 03 Ağustos 2023 16:25

Erdoğan’ın kazanırsa zam yağmuru ve kur patlaması olacağını söylemiştim

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ''Seçimleri Erdoğan’ın kazanmasının zam yağmuru ve kur patlaması anlamına geldiğini söylemiştim'' diyerek geçmişte söylediklerini ve bu gün olanları anlatam bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte sosyal medyada hesabında paylşatığı o çarpıcı paylaşım:

Seçimleri Erdoğan’ın kazanmasının zam yağmuru ve kur patlaması anlamına geldiğini söylemiştim.

Makyajlı TÜİK verilerine göre bile son 59 yılın en yüksek Temmuz ayı enflasyonu gerçekleşti.

Seçimlerden önce her türlü aldatma, yanıltma ve manipülasyonla bastırılan kur ve enflasyon kontrol edilemez hale geldi ve yıllık enflasyon yeniden hızlı bir yükselme dönemine girdi.

Hükûmeti TÜİK verileri üzerindeki şaibeyi kaldırmaya, dar ve sabit gelirlileri ezen politikalara son vermeye, kamudaki kara delikleri tıkamaya, haksız servet transferine yol açan uygulamaları sonlandırmaya davet ediyorum.

Kapsamlı, tutarlı ve kararlı bir enflasyonla mücadele programı uygulamaya konulmadıkça Mayıs ayında ifade ettiğim işsizliğin artması, yoksulluğun daha da derinleşmesi, en temel ihtiyaçların bile karşılanamaz hale gelmesi kaçınılmaz olacaktır.

Yorumlar