Anasayfa /  Foto Galeri

Ali Atay, ihanet iddiasından sonra Twitter'da gündem oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının "Zavallı kız kocasının gizli çapkın olduğunu nereden bilsin" diyerek isim vermeden ünlü bir erkeğin eşinin aldattığı öne sürüldü. Bu iddianın ardından Hazal Kaya ile evli olan Ali Atay Twitter'da hızla gündem oldu. İşte haberin detayları...

Ali Atay, ihanet iddiasından sonra Twitter'da gündem oldu - Sayfa 1

Yıllardır ekranlarda magazin programı sunan 2. Sayfa'nın sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı Erdoğan, Instagram hesabından yakınlarda evlilik yıldönümünü kutlayacak olan bir çiftin ihanet yüzünden sarsıldığını ileri sürdü.

Ali Atay, ihanet iddiasından sonra Twitter'da gündem oldu - Sayfa 2

Sunucuların isim vermeden bahsettiği kişinin Ali Atay olduğu iddia edildi.

Ali Atay, ihanet iddiasından sonra Twitter'da gündem oldu - Sayfa 3

"ZAVALLI KIZ KOCASININ GİZLİ ÇAPKIN OLDUĞUNU NEREDEN BİLSİN"
2. Sayfa'nın paylaşımında "Bir de örnek çift diyorduk! Bir de bu aralar yıl dönümlerini kutlayacaklar... Zavallı kız kocasının gizli çapkın olduğunu nereden bilsin. Gizlide olan gizli kalmıyor maalesef" denildi.

Ali Atay, ihanet iddiasından sonra Twitter'da gündem oldu - Sayfa 4

ALİ ATAY TWITTER'DA TREND OLDU
Bu paylaşımının kısa sürede gündem olmasının ardından söz konusu kişinin meslektaşı Hazal Kaya ile evli olan Ali Atay olduğu ileri sürüldü. Atay kısa sürede Twitter'da trend olurken birçok sosyal medya kullanıcısı "Çıkan bu haberlere kesinlikle inanmıyorum" yorumunu yaptı.