Anasayfa /  Foto Galeri

Aleyna Tilki 'Korkmuyorum' dedi başına gelenleri anlatınca gündeme bomba gibi düştü!

Uzun süredir yaşadığı problemleri kendi sosyal medya hesabından duyurmaya çalışan şarkıcı Aleyna Tilki, "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" açıklamasıyla gündeme gelmişti. Cüneyt Özdemir'e konuk olan Aleyna Tilki "Korkmuyorum" diyerek başına gelenleri anlatmaya başladı.

Aleyna Tilki 'Korkmuyorum' dedi başına gelenleri anlatınca gündeme bomba gibi düştü! - Sayfa 1

Aleyna Tilki 'Korkmuyorum' dedi başına gelenleri anlatınca gündeme bomba gibi düştü!

Uzun süredir yaşadığı problemleri kendi sosyal medya hesabından duyurmaya çalışan şarkıcı Aleyna Tilki, "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" açıklamasıyla gündeme gelmişti. Cüneyt Özdemir'e konuk olan Aleyna Tilki "Korkmuyorum" diyerek başına gelenleri anlatmaya başladı.

Aleyna Tilki 'Korkmuyorum' dedi başına gelenleri anlatınca gündeme bomba gibi düştü! - Sayfa 2

Bir süre önce sosyal medya hesabından "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" açıklaması yapan Aleyna Tilki, gündeme bomba gibi düşmüştü. Cüneyt Özdemir'e konuk olan Tilki "Korkmuyorum" dedi başına gelenleri sıraladı! Cüneyt Özdemir "Savaş muhabirliği yaptım bu kadar tehlike atlatmadım" yanıtıyla olay oldu.

Aleyna Tilki 'Korkmuyorum' dedi başına gelenleri anlatınca gündeme bomba gibi düştü! - Sayfa 3

Cüneyt Özdemir ve Kenan Taş'a konuk olan Aleyne Tilki, uzun süredir işlerinin engellendiğini söyledi. Yılbaşı özel programında konuşan Aleyna Tilki bu yıl 5 konser verdiğini açıkladı.

Aleyna Tilki 'Korkmuyorum' dedi başına gelenleri anlatınca gündeme bomba gibi düştü! - Sayfa 4

Özdemir "Sektörel bir sıkıntı yaşıyorsun en az 100 konser vermen lazım" deyince Tilki şunları söyledi: