Anasayfa /  Spor

Alanya Galatasaray aspor canlı izle - Alanyaspor GS maçı şifresiz izle

Alanya Galatasaray aspor canlı izle - Alanyaspor GS maçı şifresiz izle. Süper Lig’de 4’te 4 yaparak zirve ile farkı 5 puana indiren Galatasaray şimdi de gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na dikti. Son iki sezonun şampiyonu Fatih Terim'in ekibi, zorlu Alanya deplasmanında rövanş için avantajlı skor almaya çalışacak. Erol Bulut'lu Alanyaspor ise taraftarı önünde avantajı kapmanın hesaplarını yapıyor. Peki, Alanyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 05 Şubat 2020 17:51

Ziraat Türkiye Kupası’nın son şampiyonu ve en çok kazananı (18) Galatasaray’ı çeyrek finalde zorlu bir rakip bekliyor: Alanyaspor... Süper Lig’de 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve yeniden şampiyonluk havasına giren Sarı-Kırmızılılar son 9 sınavında sadece 1 mağlubiyet yaşayan Akdeniz ekibi ile kozlarını paylaşacak. Aslan sahasında oynayacağı rövanş öncesinde zorlu deplasmandan avantajlı skorla dönmeyi planlıyor.

ZORLU DEPLASMANDA GALATASARAY'A MUHTEŞEM ORAN! TIKLA, HEMEN OYNA!
Sezonun flaş ekibi Turuncu-Yeşilliler ise taraftarının da desteğiyle Cim Bom’u devirmeyi ve turun kapısını aralamayı hedefliyor. Sezonun flaş ekiplerinden birisi olan Alanya çeyrek finale İnegöl, Adana ve Kasımpaşa’yı devirerek gelirken, Galatasaray da 5. Tur’da dahil olduğu kupa macerasında Tuzla ile Rize’yi elemeyi başarmıştı.

Alanyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak. Ali Şansalan'ın yöneteceği 90 dakika, A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyici ile buluşacak.

Alanyaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler:
Alanyaspor: Marafona, Onur, Welinton, Caulker, Kaan, Salih, Siopis, Campos, Bakasetas, Fernandes, Cisse

Galatasaray: Okan, Şener, Donk, Ahmet, Linnes, Lemina, Taylan, Sekidika, Belhanda, Onyekuru, Adem

Rövanşı 12 Şubat’ta

Galatasaray’da tedavilerine devam edilen Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi forma giyemeyecek. Ayrıca Emre Akbaba’nın dinlendirilmesi, ligde sarı kart cezalısı olan Belhanda’nın ilk 11’de yer alması bekleniyor. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi ise 12 Şubat’ta Türk Telekom Stadı’nda oynanacak.

Florin Andone kadroya döndü

Sakatlık sonrası takımla çalışmalara katılan bir diğer isim Florin Andone’den de müjdeli haber geldi. Rumen forvet, Alanyaspor maçının 21 kişilik kadrosuna dahil edildi. Kuvvet çalışmalarına devam eden 26 yaşındaki futbolcunun yavaş yavaş süre alacağı ve birkaç hafta içerisinde tamamen ilk 11’de oynayacak hale geleceği belirtiliyor.

Yorumlar