Anasayfa /  Foto Galeri

Akıncı’da sezon finali bölümünde heyecan doruklara çıkacak

Türkiye’nin ilk animasyon süper kahramanı Akıncı, teknolojinin sınırlarını zorlayan kötülere karşı büyük hamlesini yapıyor. Kıyasıya mücadele 16 Eylül Cumartesi günü atv ve MinikaGO ekranlarında! Akıncı’da sezon finali bölümünde heyecan doruklara çıkacak

Akıncı’da sezon finali bölümünde heyecan doruklara çıkacak - Sayfa 1

Türkiye’nin ilk animasyon süper kahramanı Akıncı, teknolojinin sınırlarını zorlayan kötülere karşı büyük hamlesini yapıyor.

Dünya çapında 150 sanatçının katılımı ile gerçekleşen Türkiye’nin ilk süper kahraman animasyon projesi Akıncı, atv ve MinikaGO ekranlarında yayın hayatını büyük ilgi ile sürdürüy

Akıncı’da sezon finali bölümünde heyecan doruklara çıkacak - Sayfa 2

İlk sezonu ülke çapında yankı uyandıran, ikinci sezonuyla hayran kitlesinin büyük beğenisini toplayan Akıncı’nın sezon finali için nefesler tutuldu. Temeli binlerce yıl öncesine dayanan gizemli hikâyenin hayranları, ikinci sezon finalinde Akıncı’dan gelecek hamleyi merak ediyor.

Akıncı’da sezon finali bölümünde heyecan doruklara çıkacak - Sayfa 3

İkinci sezonda medya ve teknoloji konularında etki alanını genişleten Zincir çetesine karşı var gücüyle mücadele eden Akıncı, babasının geçmişini keşfetmeye başlayan Nergis’i ve sokak çetesinin lideri Rasta’yı da planlarına dahil etmeye başlamıştı. Akıncı’nın adını karalamaya çalışan ve sayıları gittikçe artan kötülere karşı Akıncı’nın ne yapacağı merak konusu haline geldi.

Akıncı’da sezon finali bölümünde heyecan doruklara çıkacak - Sayfa 4

İkinci sezon finalinde Akıncı’yı alt etmek için her türlü yolu deneyen ve yüksek teknolojiyi kötücül planları için kullanan Zincir çetesiyle olan mücadelede tansiyon yükseldikçe, Akıncı’nın stratejileri değişiyor. Düzen ve adalet adına yeni hamleler planlayan Akıncı 16 Eylül Cumartesi günü saat 11:45’e atv’de, 17:20’de ise MinikaGO ekranlarında olağanüstü bir mücadele sergileyecek.