Anasayfa /  Foto Galeri

Aile'nin yeni bölümünden duygusal sahne  “Aşık olmaya bile korktum, ta ki devin’e kadar…”

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin büyük finaline geri sayım devam ediyor. 30. bölümde final yapacak dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünden izleyicileri derinden etkileyen yeni bir sahne yayınlandı.

Aile'nin yeni bölümünden duygusal sahne  “Aşık olmaya bile korktum, ta ki devin’e kadar…” - Sayfa 1

'AİLE'NİN FİNALİNE GERİ SAYIM DEVAM EDERKEN YENİ BÖLÜMÜNDEN DUYGUSAL BİR SAHNE YAYINLANDI! “AŞIK OLMAYA BİLE KORKTUM, TA Kİ DEVİN’E KADAR…”

Aile'nin yeni bölümünden duygusal sahne  “Aşık olmaya bile korktum, ta ki devin’e kadar…” - Sayfa 2

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin büyük finaline geri sayım devam ediyor. 30. bölümde final yapacak dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünden izleyicileri derinden etkileyen yeni bir sahne yayınlandı.

Aile'nin yeni bölümünden duygusal sahne  “Aşık olmaya bile korktum, ta ki devin’e kadar…” - Sayfa 3

Hastanede yaşam mücadelesi veren Devin için korkan Aslan’ın terapistle görüştüğü sahnede gözyaşlarını tutamaması duygu dolu dakikaların yaşanmasına sebep oluyor. Yeni bölümde “Devin’e ne olacak?” sorusunun yanıtı ise merakla bekleniyor.

  

Aile'nin yeni bölümünden duygusal sahne  “Aşık olmaya bile korktum, ta ki devin’e kadar…” - Sayfa 4

‘Aile’nin özgün senaryosundan Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik ile usta oyuncular Musa Uzunlar, Ayda Aksel, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.