Anasayfa /  Foto Galeri

Aile dizsinde Soykan ailesi yeni bir ölüm acısı daha yaşadı!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Aile'nin dün akşam yayınlanan bölümüne; dizinin Seher Soykan’ı usta oyuncu Emel Göksu’nun vedası damga vurdu. Evinde huzur içinde hayata veda eden Seher’in ölümü tüm aileyi derinden sarsarken, izleyiciler de ekran başında duygu dolu anlar yaşadı. #Aile etiketi yaklaşık 4 saat boyunca TT listesinde kaldı.

Aile dizsinde Soykan ailesi yeni bir ölüm acısı daha yaşadı! - Sayfa 1

Aile dizsinde Soykan ailesi yeni bir ölüm acısı daha yaşadı!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Aile'nin dün akşam yayınlanan bölümüne; dizinin Seher Soykan’ı usta oyuncu Emel Göksu’nun vedası damga vurdu. Evinde huzur içinde hayata veda eden Seher’in ölümü tüm aileyi derinden sarsarken, izleyiciler de ekran başında duygu dolu anlar yaşadı. #Aile etiketi yaklaşık 4 saat boyunca TT listesinde kaldı.

Aile dizsinde Soykan ailesi yeni bir ölüm acısı daha yaşadı! - Sayfa 2

AİLE'NİN YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?   

Devin’in hastaneden taburcu olmasıyla birlikte bütün aile rahat bir nefes aldı ancak bu sefer de Aslan ve Devin’in yeni bir sınavı vardı. Uğradığı saldırı yüzünden Devin’in hamilelik süreci ve doğumu, hem kendisi hem de bebeği için hayati risk taşımaktaydı.

Aile dizsinde Soykan ailesi yeni bir ölüm acısı daha yaşadı! - Sayfa 3

Aslan, baba olmayı her şeyden çok istese de Devin’i kaybetme ihtimalini göze alamazken, Devin ise bir aile kurmak istiyordu. İkili zor bir karar süreci yaşadılar, sonunda bebeklerinden vazgeçmediler.

Aile dizsinde Soykan ailesi yeni bir ölüm acısı daha yaşadı! - Sayfa 4

Seher ölmeden önce dünya gözüyle yapmak istediklerinin bir listesini çıkardı. Aslan, babaannesinin isteklerini yerine getirmek için Devin’le birlikte harekete geçti. Aslan, Devin ve Seher, uçağa binip Adana’ya gittiler ve orada bici bici yediler.