Anasayfa /  Medya /  Dizi

Aile dizisinde Devin’in öfkesi giderek büyüyor! Aile 15. Bölümden Yeni Sahne yaynılandı

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Aile’nin yeni yayınlanacak bölümünden yeni bir sahne yayınlandı. İlişkilerinde büyük bir çıkmaza giren Aslan ve Devin’in arasında yaşanacaklar merakla beklenirken, Devin’in öfkesi giderek büyüyor.

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2023 03:42

Aile dizisinde Devin’in öfkesi giderek büyüyor! Aile 15. Bölümden Yeni Sahne yaynılandı

‘Aile’ bu hafta temponun giderek yükseleceği heyecan dolu bir bölümle yarın akşam ekrana gelmeye hazırlanıyor. 15. bölümden yayınlanan yeni sahnede Aslan’ın Devin’i bir evde koruma altına aldığı ve dışarı çıkmasına izin vermediği görülüyor. Aslan’ın bu hamlesi karşısında öfkesine hakim olamayan Devin’in “İkimiz de bu evin içindeyken bu evi yakarım!” sözleri dikkat çekerken, Aslan’ın ne yapacağı merakla bekleniyor.

‘Aile’nin özgün senaryosunda Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Aile yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

 

Yorumlar