Anasayfa /  Politika

Ahmet Davutoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert yanıt!

Ahmet Davutoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert yanıt! Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine gönderme yaparak sert bir yanıt verdi.

Abone ol
Abone ol 09 Ağustos 2019 16:38

Ahmet Davutoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert yanıt!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine gönderme yaparak sert bir yanıt verdi.

 

Cumhurbaşkanı ve AKP Gebel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay AKP İl teşkilatında yaptığı konuşmada, yeni parti hazırlıkları yapan Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’na sert sözlerle yüklenmişti. Gül, Babacan ve Davutoğlu'nu hedef alan Erdoğan “Birileri parti kuruyormuş. Bunları hiç kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içinde olanlar bedelini ağır öder” ifadelerini kullanmıştı.

DAVUTOĞLU'NDAN ERDOĞAN'A YANIT

Yeni parti kurma hazırlıkları yapan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün memleketi Konya Taşkent’te konuştu. 

Konya Taşkent’te konuşan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirdi. 

Davutoğlu konuşmasında Erdoğan’ın bu sözlerine atıf yaparak yanıt verdi ve şu ifadeleri kullandı:





“Allahım bu boynu eğdirme. Hep dua ederim. Allah bundan sonra da eğdirmesin. Kimsenin önünde eğdirmesin. Baskı yapanların, tehdit edenlerin, bize ‘bedel ödeyecekler’ diyenlerin önünde de eğdirmesin. Biz bedelleri, dedelerimizin seferberliklerinden ödeye ödeye gelmiş bir nesiliz.”




Yorumlar