Anasayfa /  Foto Galeri

Ahmet Çakar'dan çok konuşulacak şampiyonluk iddiası!

Süper Lig uzun yıllardır yaşanmayan bir heyecana sahne oluyor. Beşiktaş - Karagümrük, Fenerbahçe - Sivasspor ve Denizlispor - Galatasaray maçlarının ardından şampiyonluk yarışı daha da alevlendi. Spor yazarı ve eski hakem Ahmet Çakar da köşe yazısında Spor Toto Süper Lig'in hayati önemdeki son haftası öncesi flaş bir göndermede bulundu. İşte o yazı...

Ahmet Çakar'dan çok konuşulacak şampiyonluk iddiası! - Sayfa 1

ÇOK KONUŞULACAK İDDİA 
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kendi evinde kaybetmesi, Galatasaray'ın ise 3 farklı kazanması zirvede işin rengini değiştirdi. Spor yorumcusu ve yazarı olan aynı zamanda da eski hakem Ahmet Çakar, karşılaşmaların ardından kaleme aldığı yazıda flaş ifadeler kullandı. İşte o yazı...

Ahmet Çakar'dan çok konuşulacak şampiyonluk iddiası! - Sayfa 2

'ADETA BİR TARİH YAZILIYOR' 
Türk futbol tarihinin en heyecanlı, en garip ligine tanıklık ediyoruz. Adeta bir tarih yazılıyor. Birkaç hafta önce asla şampiyon olamaz dediğimiz Galatasaray, birkaç gol fazla atıp kazandığında şampiyon olacak.

Ahmet Çakar'dan çok konuşulacak şampiyonluk iddiası! - Sayfa 3

'ŞANSI YÜZDE 51' 
7-8 hafta önce Beşiktaş bitirdi bu işi dediğimizde, şu anda şansı ancak yüzde 51. Dün gece gerçekten çok tuhaf sonuçlar elde edildi. Beşiktaş kötü oynadı, kötü goller yedi. İlk yarıda Bertolacci attı, öne geçirdi.

Ahmet Çakar'dan çok konuşulacak şampiyonluk iddiası! - Sayfa 4

'BEŞİKTAL GOLÜ DE BULDU' 
Devrenin sonuna doğru aslında Ndao ikiyi atsa maç böyle olmayacaktı. Beşiktaş ikinci yarıya çok iyi başladı. Belki son 10-15 dakikaya kadar Karagümrük'ü boğdu. Bu arada Beşiktaş, en iyi oyuncusu Ghezzal'la da golü buldu.