Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbul'da şiddetli deprem !

İstanbul'da deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.7 olarak duyurdu. Merkez üssü Silivri açıkları olarak belirtilen deprem, çevre illerden de hissedildi. Öte yandan Marmara'da gün boyu 9 saatte 35 deprem meydana gelmişti.

İstanbul'da şiddetli deprem ! - Sayfa 1

İstanbul'da deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre saat 16:37'de gerçekleşen depremin merkez üssü Silivri açıkları olduğu belirtildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Marmara Denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7 olarak duyurdu. Kandilli depremin büyüklüğünü daha sonra 4.8 olarak revize etti. Kısa süreli panik yaratan deprem çevre illerden de hissedildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

İstanbul'da şiddetli deprem ! - Sayfa 2

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında "Marmara Denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bilgi vermeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Prof.Dr. Şükrü Ersoy: 4.8'lik deprem gösteriyor ki... - TIKLA

İstanbul'da şiddetli deprem ! - Sayfa 3

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

İstanbul'daki depremin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı

Markette yaşanan panik anları kamerada - TIKLA

İstanbul'da şiddetli deprem ! - Sayfa 4

İmamoğlu yaptığı açıklamada "Marmara Denizi Silivri Açıklarında 16 km derinlikte, 4.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası AKOM koordinasyonunda tüm ekiplerimiz görev başında, şu ana kadar ekiplerimize iletilen olumsuz bir durum söz konusu değil. İstanbul’umuza geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.