Anasayfa /  Medya /  Dizi

Adı Sevgi 7.Bölüm izle | Adı Sevgi 7.Bölüm 3. Fragmanı izle

Adı Sevgi 7.Bölüm izle. Adı Sevgi 7.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Adı Sevgi 7.Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Adı Sevgi dizisinin yeni bölümü 24 Nisan Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Adı Sevgi 7.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2022 16:34

Adı Sevgi 7.Bölüm izle | Adı Sevgi 7.Bölüm 3. Fragmanı izle

Başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Adı Sevgi 7.Bölümde de ekrana kitleyecek

ADI SEVGİ 7.BÖLÜM İZLE

ADI SEVGİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Zahit'in geçirdiği kaza ve Elif'in ortadan kaybolması; Emir'i çileden çıkarır. Emir saldırılardan dolayı Ekrem'i suçlarken Volkan ve Macide, Elif'in yokluğunda Zeynep'e karşı gittikçe acımasızlaşırlar. Zeynep ve Elif birbirlerinden uzakta olsalar da çaresiz bir tutsaklığı paylaşırlar.

Bu arada kandırıldığını düşünen Esma, Doğukan'ı rezil etmeye kararlıdır ancak Doğukan'ın bütün okulun önündeki aşk itirafı kafasını karıştırır. Fidan onları bir araya getirmeye çalışırken Esma ile arası açılır.

Emir'in bütün engelleri aşıp Elif'e ulaşması ikisinin de duygularını açığa çıkaran bir yakınlaşmaya neden olurken, Zeynep'in uğradığı kötü muameleyle verdiği yaşam savaşı herkesin hayatını tehlikeye atacak daha büyük bir savaşı başlatır.

ADI SEVGİ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar