Anasayfa /  Politika

Adana seçim sonuçları 2018 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları

#Adana seçim sonuçları netleşmeye başladı. Adana'da yaşayan seçmenler 24 Haziran 2018 pazar günü Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi için sandık başındaydı. İşte Ankara seçim sonuçları 2018 - Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları #seçim2018

Abone ol
Abone ol 24 Haziran 2018 21:00

Adana Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları gelmeye başladı. FOX TV Seçim Özel programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan iktidarın ve Anadolu Ajansı'nın  "sonuçları manüple ettiğini ve moral üstünlüğü elde etmek hedefinde" olduğunu ileri sürdü. Bütün vatandaşları sandığa sahip çıkmaya davet eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan  tüm vatandaşları il ilçe seçim kurullarının önüne çağırdı. Türk seçim tarihinde ilk kez Anadolu Ajansı'na bu denli yüklenen muhalefetin ardından AA sosyal medya platformu twitter üzerinde de trend oldu. Twitter kullanıcıları #AA'yayeter etiketiyle AA aeyhinde kısa sürede çok sayıda twitle tepkilerini gösterdi.Seçim 2018 sonuçları bu gerginlikle açıklanmaya başladı.İşte Adana seçim sonuçları 2018 - Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları...

ADANA SEÇİM SONUÇLARI

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI


  const autoHeight = (obj) => {
    obj.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';
  }
MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI




  const autoHeight = (obj) => {
    obj.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';
  }

24 Haziran Pazar günü Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için sandık başındaydı. Aynı gün Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 18.45 itibariyle seçim yasaklarını kaldırdı. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte Çobanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı. Adana Valisi seçimlerde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için gereken tüm tedbirlerin alındığını bildirdi. İşte Seçim 2018 Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Adana il ve ilçelerinde kesin seçim sonuçları..

Adana il ilçe kesin seçim sonuçları

Toplam seçmen sayısı : 1.524.922

Sandığa giden seçmen sayısı : 1.313.482

Adana Valisi Mahmut Demirtaş seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada "Adana'da saat 08.00 itibarıyla 5 bin 443 sandığımız ve 975 okulumuzda oylama işlemi başladı. Tüm güvenlik kuvvetlerimiz görev başında, hiçbir problemimiz yok. Şimdiden Adanamıza ve Türkiyemize hayırlı olsun" dedi.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi’nde  eşi Zeynep Sözlü ve kızı Zeliha Gökçen Sözlü ile birlikte oyunu kullandı.

Adana il ilçe kesin seçim sonuçları (Seçim 2018) 

(Adana ilçeleri kesin sonuçlarını görmek için ilçe isminin üzerine tıklayın)

Seyhan

Çukurova ilçe kesin seçim sonucu

Yüreğir ilçe kesin seçim sonucu

Sarıçam ilçe kesin seçim sonucu

Ceyhan 

Aladağ ilçe kesin seçim sonucu

Feke

İmamoğlu ilçe kesin seçim sonucu

Karaisalı

Karataş

Kozan

Pozantı ilçe kesin seçim sonucu

Saimbeyli ilçe kesin seçim sonucu

Tufanbeyli ilçe kesin seçim sonucu

Yumurtalık ilçe kesin seçim sonucu

ADANA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ OY DAĞILIMI

ADANA MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ PARTİLERE GÖRE OY DAĞILIMI


Yorumlar