Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Adalet ve CTE 10 Bin Memur Alımı Açıklaması

Adalet Bakanlığı ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak olan alımlar merakla bekleniyor. 

Abone ol
Abone ol 02 Ocak 2019 20:34

Bakan açıklamasında " Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine 10 bin personel alımı gerçekleştireceğiz. 

Bu alımların ne zaman yapılacağına dair net bir tarih vermem uygun olmaz ancak çalışmalar devam ediyor yakın zamanda gerekli bilgiyi kamuoyu ile gerekli birimlerimiz paylaşacaktır. 

İnfaz koruma memuru halk arasında gardiyan olarak bilinir, zabıt katibi, mübaşir, hizmetli, şoför, teknisyen ve daha birçok pozisyonda istihdamlarımız olacak. 

CTE müdüründen de açıklama yapılmış, kamuoyuna bilgilendirme sağlanmıştı

CTE bünyesine yapılacak memur alım süreçleriyle alakalı olarak Genel Müdür Şaban Yılmaz tarafından yapılan açıklamada " 61 bin civarında personelle hizmetlerimizi yürütmekteyiz. 

Şu anda da alım aşamasında 7.500 kişilik bir dilimimiz var. Onunla beraber toplamda -aşağı yukarı- 68-69 bin civarında bir çalışanımız olacak. Bunlar da işte bir kısmı yönetici, uzman, destek personeli gibi birimlerden oluşuyor. 

Tabii, bizim uzman personel de psikolog, sosyolog, sosyal çalışmacı gibi, öğretmen gibi unvanlardan oluşuyor. 2019 yılı içerisinde de 10 bine yakın yeni bir personel alımı yapmayı planlamaktayız.


Yorumlar