Anasayfa /  Ekonomi

Acil nakit ihtiyacı olanlar için sıfır faizli 7.500 TL nakit avans! Akbank'tan bayram gibi kredi

Akbank'tan bayram gibi faizsiz nakit kredi haberi. Acil nakit ihtiyacı olanlar için bayram gibi nakit kredi imkanı. Akbank taksitli sıfır faiz imkanı ile anında nakit avans kullanma fırsatını duyurdu. Başvuru yapanlara 7.500 TL anında hesaplara tanımlanıyor üstelik ek ödeme olmadan. Akbank taksitli nakit avans için 6 aylık vade imkanını sağlıyor.

Abone ol
Abone ol 10 Temmuz 2022 01:05

Nakit ihtiyacı olanlar için Akbank taksitli nakik avan için resmen duyru yaptı. Akbank  tarafından yapılan resmi açıklamada, 7500 TL faizsiz nakit avans kredisi verileceği açıklandı. Akbank tarafından yeni kredi kartı alacak olanlara sunulan faizsiz nakit avans kredisi kullanım imkanından mobil başvuru yapanlar yararlanabilecek.

Nakit avan kullanım imkanı için üst limit 7.500 TL olarak belirleyen Akbank'ın bu kampanyası  31 Ağustos'a kadar sürecek.

Faizsiz taksitli avans kullanan Akbank müşterileri,  geri ödemeyi ek ücret ödemeden 6 aya kadar vadelendirebilecek.  Anck Akbank, 7.500 TL tutarın üzerindeki taksitli avans kullanımında ise yüzde 1.80 faiz oranı uygulayacak.

 

 

Yorumlar