Anasayfa /  Yaşam

Abdülkadir Çıkmaz’dan çifte bayram kutlaması

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, bayramların birleştirici gücünden daha fazla istifade etmek gerektiğini ifade ederek 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramını kutladı.Güneydoğu...

Abone ol
Abone ol 28 Ağustos 2017 11:42

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, bayramların birleştirici gücünden daha fazla istifade etmek gerektiğini ifade ederek 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramını kutladı.

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, 30 Ağustos ve Kurban bayramlarını kutlayarak, bayramların birlik ve beraberliğin sağlanması ve güçlenmesinde önemli rol aldığını belirtti. Çıkmaz, "Birlik ve beraberlik duygularının doruğa çıktığı bayrama ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu mutlu günlerin daim olmasını, ülkemize barış ve huzur getirmesini umut ediyorum" ifadelerini kullandı. Türkiye’nin son yıllarda zor günler geçirdiğine dikkat çeken Çıkmaz, bu günlerin birlik ve beraberlikle aşılacağını kaydetti. Çıkmaz, birlik ve beraberlik olduğu sürece kimsenin ülkeye zarar veremeyeceğini, bayramların birlik ve beraberliğin sağlanması ve güçlenmesinde büyük rol oynadığını vurguladı. Çıkmaz, açıklamasına şöyle devam etti: “Dini ve milli bayramlarımızın kültürümüzde ayrı bir yeri vardır, bu günler küskünlerin barıştığı, kan davalarının sulhla sonuçlandığı, milletimizin şanlı tarihinin en önemli mihenk taşları olan milli bayramlarımızın ve bu bayramları bayram yapan tarihi olayların gelecek nesillerimize sağlıklı aktarılması için önemli ve anlamlı günlerimizdir” dedi.

"30 Ağustos ruhunu devam ettirmeliyiz

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yıl dönümünde aynı ruh ve kararlılığı taşımaya devam ettiklerini ifade ederek, "Milletlerin tarihinde kırılma noktaları vardır. 30 Ağustos milletimiz için ayrı biri yere ve öneme sahiptir. 30 Ağustos 1922’de büyük bir zafere imza atan şanlı ordumuz Anadolu’nun Türk yurdu olduğunun bir kez daha tescillemiştir, 95 yıl önce Gazi Mustafa Kemal önderliğinde bu zafere imza attığımız gibi bundan sonra da farklı alanlarda zaferler kazanmaz zorundayız. İhracatçımız yeni pazarlarda, sanayicimiz yeni ürünlerde ve bilim adamlarımız buluşlarda yeni zaferlere imza atmak zorundadır. Yenilenmek ve üretmekle zaferlerimizi taçlandırmaya devam etmek mecburiyetindeyiz. 30 Ağustos ruhunu devam ettirmeliyiz. Bu vesileyle başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, görevleri başında bizlerin huzur ve güvenliği için nöbet tutan güvenlik güçlerimiz ve Mehmetçiklerimiz başta olmak üzere, sanayici ve iş adamlarımızın, ihracatçılarımızın ve hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Yorumlar