Anasayfa /  Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndaki Hande Baladın'a tehdit!

A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan Hande Baladın, sosyal medyadan tehdit aldığını açıkladı. Tehditlerin sebebi bilinmezken, olay savcılığa intikal etti. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 31 Temmuz 2023 17:53

Hande Baladın, milli takımla yaşadığı şampiyonluk sevincini korkunç bir olayla taçlandırmış oldu. Şampiyonluktan sadece 3 gün sonra sosyal medya hesabından tehditlere maruz kalan voleybolcu, can güvenliği olmadığını belirterek savcılığa başvurdu.

Milli voleybolcu, M.N. isimli bir kişinin sosyal medya üzerinden "Yüzüne asit atacağım" şeklindeki tehditlerine maruz kaldığını açıkladı. İddiaya göre Instagram kullanıcısı M.N., hiçbir neden yokken Hande Baladın'a, Eczacıbaşı takımına ve sponsor firmaya yönelik korkunç ifadelerle dolu paylaşımlar yapmıştı. Tehditlerin dozu zamanla artarken, Baladın'ın can güvenliği büyük ölçüde riske girdi.

Son tehditlerde ise kullanıcı, Hande Baladın'a yönelik korkunç ifadelerle intikam almak istediğini belirtti. Durumun ciddiyeti ve can güvenliğinden duyulan endişe nedeniyle başarılı voleybolcu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hande Baladın'ın milli takımla yaşadığı zafer dolu günler, bu tür tehditlerle gölgelenmiş oldu, ve sporcu için zorlu bir süreç başlamış durumda.

Yorumlar