Anasayfa /  Foto Galeri

93'üncü Oscar Ödüllerinde şıklık yarışı! Kıyafetleri ile kırmızı halıya damga vurdular

2021 Oscar Ödül Töreni (93. Akademi Ödülleri), Türkiye saatiyle 03:00'te başladı. Ödül töreni, bu yıl dünyanın farklı yerlerinde kurulan stüdyolarda gerçekleşti. Törene ise kırmızı halıdaki kıyafetler damga vurdu.

93'üncü Oscar Ödüllerinde şıklık yarışı! Kıyafetleri ile kırmızı halıya damga vurdular - Sayfa 1

Los Angeles'taki Kodak Tiyatrosu'nu merkez alan tören için yine Los Angeles'ta bulunan Union Tren İstasyonu'nun yanı sıra Paris ve Londra'da özel stüdyolar hazırlandı. Törene katılan konuklar da kırmızı halıya çıktı. İşte koronavirüs pandemisi gölgesinde düzenlenen Oscar töreninden objektiflere yansıyanlar.

2021 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte yılın en iyi filmi...

93'üncü Oscar Ödüllerinde şıklık yarışı! Kıyafetleri ile kırmızı halıya damga vurdular - Sayfa 2

Bu yıl kırmızı halı her zamankinden daha farklı. Aralarında Nomadland filminin yönetmeni Chloe Zhao'nun da bulunduğu bazı konuklar çok sade giyinirken Andra Day gibi konuklar da biraz daha gösterişli kıyafetleri tercih etti. Gecenin en çok şaşırtan konuğu ise kısacık kestirdiği saçlarıyla Halle Berry oldu.

HALLE BERRY ŞOKE ETTİ 
Bu yıl kırmızı halı her zamankinden daha farklı. Oscar törenlerine damga vuran çarpıcı kıyafetler bu yıl azınlıktaydı. Aralarında Nomadland filminin yönetmeni Chloe Zhao'nun da bulunduğu bazı konuklar çok sade giyinirken Carey Mulligan, Andra Day gibi konuklar da biraz daha gösterişli kıyafetleri tercih etti. Gecenin en çok şaşırtan konuğu ise kısacık kestirdiği saçlarıyla Halle Berry oldu. Bu tür büyük bir etkinliğe ilk kez sevgilisi Van Hunt ile katılan Berry, kısacık kestirdiği saçlarıyla da hayranlarını şoke etti. İlk ünlü olduğu dönemde kısa saçlı olan Berry, yıllardır saçlarını uzatıyordu.

93'üncü Oscar Ödüllerinde şıklık yarışı! Kıyafetleri ile kırmızı halıya damga vurdular - Sayfa 3

Amanda Seyfried

93'üncü Oscar Ödüllerinde şıklık yarışı! Kıyafetleri ile kırmızı halıya damga vurdular - Sayfa 4

Ashley Fox