Anasayfa /  Medya

6 Şubat reyting sonuçları açıklandı! Yargı mı, Teşkilat mı, Survivor mı...

6 Şubat 2022 reyting sonuçlarına göre AB ve total reyting sıralamasında ilk ona giren yapımlar belli oldu. Peki, dün en çok hangi dizi ve program izlendi? İşte 6 Şubat 2022 reyting birincisi..

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2022 12:21

6 Şubat 2022 reyting sonuçlarına göre AB ve total reyting sıralamasında ilk ona giren yapımlar belli oldu. Peki, dün en çok hangi dizi ve program izlendi? İşte 6 Şubat 2022 reyting birincisi..

Medya gündemini takip edenler ve televizyon izleyicileri tarafından takip edilen reyting sonuçları verileri açıklandı. Hangi yapımların ilk sıralamalara yerleştiği merak ediliyor. 

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI 

6 Şubat 2022 Pazar günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Total izleyici grubunda birinciliği Teşkilat, ikinciliği Survivor All Star, üçüncülüğü ise Yargı aldı. AB Grubunda ise birinci sırada Yargı, ikinci sırada Teşkilat, üçüncü sırada Survivor All Star yer aldı. 20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Yargı, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada ise Teşkilat yer aldı.

TOTAL İZLEYİCİ GRUBU
Total izleyici grubunda birinciliği Teşkilat, ikinciliği Survivor All Star, üçüncülüğü ise Yargı aldı. AB Grubunda ise birinci sırada Yargı, ikinci sırada Teşkilat, üçüncü sırada Survivor All Star yer aldı.

TOTAL İLK 10 SIRALAMA
TEŞKİLAT

SURVİVOR ALL STAR

YARGI

GÜLBİN TOSUN FOX ANA HABER

SHOW ANA HABER

HABABAM SINIFI TATİLDE

YARGI ÖZET

TEŞKİLAT ÖZET

SURVİVOR ALL STAR ÖZET

KANAL D ANA HABER

AB REYTİNG SONUÇLARI

1 - YARGI

2 - TEŞKİLAT

3 - SURVIVOR ALL STAR

4 - GÜLBİN TOSUN İLE FOX ANA HABER

5 - YARGI (ÖZET)

Yorumlar