Anasayfa /  Foto Galeri

4 Mart Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte Günün gram altın ve çeyrek altın fiyatı

Altın özellikle Türkiye’de her zaman önemli bir birikim ve yatırım aracı olmuştur. Bu yüzden günümüzde de altın fiyatları insanların en çok araştırdığı konuların başında gelmektedir. Peki bugün altın fiyatları ne durumda? İşte çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ve diğer güncel altın fiyatları...

4 Mart Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte Günün gram altın ve çeyrek altın fiyatı - Sayfa 1

4 Mart altın fiyatları yakından takip ediliyor. Çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar? Yatırımcılar fiyatlardaki değişikleri yakından takip ediyor ve bu değişikliklere göre işlemlerini gerçekleştiriyorlar. İstanbul Kapalıçarşı'da, dün kapanışta çeyrek altın 516,00 lira, Cumhuriyet altını 2.114,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise pazartesi günkü kapanışa göre yüzde 0,41 düşüşle 317,80 liradan işlem gördü.

4 Mart Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte Günün gram altın ve çeyrek altın fiyatı - Sayfa 2

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın genelde uzun vadeli birikim aracı olarak değerlendirilir. Kolay kolay bozdurulmayan yarım altın bugün 1.010,67 TL'den alınırken 1.036,75'den satılıyor. Yarım altın fiyatlarındaki artış da oldukça dikkat çekici.

4 Mart Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte Günün gram altın ve çeyrek altın fiyatı - Sayfa 3

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Altın fiyatlarındaki yoğun artıştan tam altın da nasibini aldı. Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; 2.027,67 TL'den alınan tam altın 2.067,16 TL'den satılıyor.

4 Mart Altın fiyatları bugün ne kadar? İşte Günün gram altın ve çeyrek altın fiyatı - Sayfa 4

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altın fiyatları 4 Mart Çarşamba günü 2.101,00 TL'den alınırken 2.133,00 TL'den satılıyor.