Anasayfa /  Foto Galeri

4. kattan düşen kadın yoğun bakımdan çıkınca korkunç gerçek ortaya çıktı

Malatya’da geçtiğimiz eylül ayında bir apartmanın 4’üncü katından düşerek ağır yaralanan genç kadının kocası, polise eşinin intihar ettiğini söyledi. Yoğun bakımdan çıkan genç kadının ifadesi ise gerçeği ortaya çıkardı.

4. kattan düşen kadın yoğun bakımdan çıkınca korkunç gerçek ortaya çıktı - Sayfa 1

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşayan 2 yıllık evli Firuze Ercan (24) ve Gürkan Ercan (33) çifti, evleri tadilatta olduğu için, bir süredir bir arkadaşlarının evinde kalıyordu.

4. kattan düşen kadın yoğun bakımdan çıkınca korkunç gerçek ortaya çıktı - Sayfa 2

Bu durumdan memnun olmayan Firuze Ercan, 20 Eylül günü eşine, annesine gitmek istediğini söyleyince çift arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından eşini darp etmeye başlayan Gürkan Ercan, kolundan tutup balkona savurdu.

4. kattan düşen kadın yoğun bakımdan çıkınca korkunç gerçek ortaya çıktı - Sayfa 3

4'üncü kattaki evin balkonundan yere düşerek ağır yaralanan Firuze Ercan, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınırken, Gürkan Ercan ise polise "İntihar etmek için kendisi atladı" dedi.

4. kattan düşen kadın yoğun bakımdan çıkınca korkunç gerçek ortaya çıktı - Sayfa 4

Yoğun bakıma alınan ve 3 gün sonra yaşama tutunan Firuze Ercan, gerçeği anlattı. Ancak serbest kalan Gürkan Ercan hakkında, Malatya 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde "Basit yaralama" suçundan dava açıldı.